Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • LEMKEN
  • 18.04.2019. 13:30

LEMKEN predstavlja otporne i čvrste dijelove s povećanim vijekom trajanja za 150%!

Potrošni dijelovi su značajan ekonomski čimbenik za bilo koje poljoprivredno gospodarstvo i odabir bi se trebao temeljiti na lokalnim uvjetima uzgoja i predviđenim površinama.

Foto: LEMKEN
  • 777
  • 64
  • 0

Potrošni dijelovi su značajan ekonomski čimbenik za bilo koje poljoprivredno gospodarstvo i odabir bi se trebao temeljiti na lokalnim uvjetima uzgoja i predviđenim površinama. Od sada, LEMKEN dijeli svoj raspon potrošnih dijelova obrade tla na Dural (dugi vijek trajanja) i DuraMaxx (iznimno dugi vijek trajanja) linije proizvoda kako bi zadovoljio različite zahtjeve kupaca.

LEMKEN je specijaliziran za proizvodnju opreme za obradu tla. S obzirom na opsežnu dubinu vlastite proizvodnje, koja uključuje i postrojenje za toplinsku obradu, njemačka tvrtka tradicionalno usredotočuje svoje osnovne snage na projektiranje i proizvodnju visokokvalitetnih dijelova za strojeve. Već sredinom 1980-ih, Dural plužna tijela predstavljena su kao prva generacija potrošnih dijelova identificiranih vlastitom robnom markom. Prije desetak godina, Dural tijela bila su praćena uvođenjem DuraMaxx tijela izrađenih od posebno kaljenog čelika, čime je povećan vijek trajanja za 150%.

d
Toplinska obrada Dural plužnih tijela (foto: LEMKEN)

LEMKEN je od tada proširio svoj portfelj dijelova otpornih na habanje kako bi pokrio područje obrade strništa. Raspon potrošnih dijelova za kultivator LEMKEN Karat, primjerice, sada uključuje cijeli niz karbidnih dijelova koji dopunjuju postojeći standardni čelik i tvrde dijelove.

dbfv
Karbidni dijelovi na kultivatoru Karat (foto: LEMKEN)

Osim toga, uz dokazanu standardnu specifikaciju diskova ponuđenih za Rubinovu drljaču, LEMKEN sada nudi diskove izrađene od visoko kaljenog čelika, čime se osigurava 20% duži vijek trajanja. Budući da se LEMKEN-ov asortiman visokoučinkovitih potrošnih dijelova kontinuirano širi kako bi obuhvatio sve ostale tipove opreme, LEMKEN sada prodaje ove proizvode pod svojim poznatim DuraMaxx brandom te je usvojio Dural brand u svoju trajnu standardnu ponudu.

VDC
DuraMaxx tijela na montiranom plugu Juwel 8 (foto: LEMKEN)

Za više informacija obratite se tvrtki LEMKEN na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

LEMKEN Potrošni dijelovi Plug Rubin Dural DuraMaxx Čelik Otpornost na habanje


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Savska cesta 106, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 91 1811 718, e-mail: l.matijevic@lemken.com web: http://www.lemken.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.