Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • McCormick traktori
  • 13.03.2017. 10:00

McCormick X7.6 s novim motorima!

McCormick je predstavio svoje modele na SIMA sajmu s novim performansama serije X7.6 s novim 6-cilindričnim motorima i inovativnim tehnologijama koje korisniku olakšavaju rad.

Foto: McCORMICK Tractors/Facebook, mccormick.it
  • 2.502
  • 107
  • 0

McCormick je predstavio svoje modele na SIMA sajmu s novim performansama serije X7.6.

Serija X7.6 dolazi s visokim rasponima snage u pet modela: X7.650, X7.660, X7670, X7.680 i X7.690 gde svi imaju nove 6-cilindrične Betapower Fuel Efficient Tier 4 Final motore koji se protežu u rasponu snage od 150 do 226 KS, s tim da novi model X7.690 ima snagu od 230 KS.

Inovacije u ovoj seriji uključuju i novi prenos, čiji će raspon biti dostupan s tehnologijama VT-Drive (kontinuiran varijabilni prenos do 195 KS) ili PS-Drive (Powershift prenos do 226 KS) koji je u potpunosti redizajniran. Pet robotski aktiviranih elektrohidrauličkih raspona s šest Powershift brzina u potpunosti kontroliše elektronsku jedinicu.

Inovativne tehnologije olakšavaju rad

Nakon što korisnik definiše broj obrtaja, Smart APS (Smart Autopowership) sistem omogućuje prenos na automatski najprikladniji raspon i brzinu.

Unutrašnjost McCormick traktora serije X7.680

X7.6 serija takođe usvaja i Stop&Action sistem, koji se isključuje i uključuje, u zavisnosti od momenta kada operater pritisne papučicu kočnice, čime PS-Drive tehnologija omogućava laganu vožnju i vozne karakteristike slične onoj koju nudi VT-drive s kontinuiranim varijabilnim prenosom.

Uz poboljšanje izgleda u unutrašnjosti i izvan kabine, novi modeli nude dodatna poboljšanja uz standardno izdanje. Standardne funkcije su unapređeni softver kojem upravlja Data Screen Manager (DSM) tehnologija, koja uključuje dodatne mogućnosti za pokretanje funkcija kao što su zadnja kamera kako bi poboljšala vidljivost iza traktora kada se priključe mašine i pružanje napredne funkcije upravljanja kako bi se osigurala maksimalna efikasnostost.

Udobnost kabine na visokom nivou

Robusni modeli na SIMA sajmu

Ono što je bitno naglasiti je Première Cab, pravi high-tech kontrolni centar osmišljen da ponudi korisniku ergonomsko okruženje s logično postavljenim kontrolama za maksimalnu udobnost i lakoću rada. Unutrašnjost je visokog kvaliteta, sa završnom obradom koja dodatno povećava udobnost rukovaoca. Upravo su udobnost, sigurnost rukovaoca i performanse traktora ono čemu teži firma Argo Tractors, koja kontinuirano radi na poboljšanju svojih traktora.

Sa svojim robusnim izgledom, vodećim tehnološkim obeležjima, izuzetnim izvođenjem i impresivnih 310 KS, McCormickova X8 serija takođe je zauzela značajnu poziciju na SIMA sajmu. S 6-cilindričnim Betapower Fuel Efficiency Tier4 Final motorima, serija ima tri modela s 264, 286 ili 310 KS. Posebna karakteristika serije je ISOBUS sistem koji omogućava sveobuhvatnu kompatibilnost svih radnih uređaja s jednim jedinim upravljačkim terminalom.

Modeli za različite poslove u poljoprivredi

X6 serija McCormick traktora ima tri Tier 4 Interim BetaPower Fuel Efficiency motora s Power Plus sistemom i tri modela traktora: X6.420, X6.430 i X6.440 s 121, 133 i 140 KS.

Udobnost na njivi u radu i u vožnji osigurava kabina s najvišim standardima, vidljivosti i nivoom buke. Multifunkcionalan naslon za ruke i DSM (12'' ekran na dodir) izveden iz X7 serije obezbeđuje punu kontrolu nad funkcijama traktora.

Unutrašnjost kabine u X7 seriji traktora

McCormick traktori nude vrhunski stil, udobnosti korisnika i produktivnost u radu, a širok raspon modela omogućava rad u mnogim poljoprivrednim delatnostima!

Foto: McCORMICK Tractors/Facebook, mccormick.it


Tagovi

CCCormick Traktor SIMA Argo Tractors ISOBUS sistem


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kačamak sa čvarcima na vranjanski način.