Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 26.08.2017. 09:00

MF 5700 SL najbolji traktorski utovarivač u klasi!

Modeli serije MF 5700 SL idealni su traktori i za najzahtjevnije primjene utovarivača. S multifunkcionalnim joystickom MF ne samo da imate utovarivač u potpunoj kontroli nego i hidrauliku i prijenos.

Foto: masseyferguson.com.au
  • 880
  • 161
  • 0

Modeli serije MF 5700 SL idealni su traktori i za najzahtjevnije primjene utovarivača. S multifunkcionalnim joystickom MF ne samo da imate utovarivač u potpunoj kontroli nego i hidrauliku i prijenos. A sve to bez micanja ruku s volana.

Traktori serije MF 5700 SL razvijeni su posebno u pogledu optimalnog protoka u kombinaciji sa širokom ponudom utovarivača franko tvornice Massey Ferguson.

Neometani pogled na kosi poklopac motora MF 5700 SL i opcionalni Visio krov pružaju optimalni pregled u kombinaciji s izvrsnom pokretljivošću i opcionalnom upravljačkom osovinom SpeedSteer za siguran i jednostavan rad i u najužim prostorima. Dodatnu kontrolu omogućava funkcija spojke koja automatski odabire prazan hod kada se pritisne pedala kočnice. Vozač mora koristiti samo jednu pedalu.

"Savršeno vozilo s ultimativnim performansama i jedinstvenim panoramskim pogledom", izjavio je Ing. Johann Gram, član društva Austro Diesel GmbH.

Brz i učinkovit rad

Brzo spuštanje i podizanje i učinkovitiji rad jamči bolji rad hidraulike od 100 l/min s otvorenim sustavom ili 110 l/min sa sustavom Load Sensing. Brza promjena smjera kretanja, naprijed ili nazad bez upotrebe spojke također je vrlo jednostavno zahvaljujući ručici PowerControl s lijeve strane.

"MF 5700 SL najbolji je za rad s utovarivačem kao i za rad u polju i prijevoz. Ovaj specijalist je prvi odabir za gospodarstva koja traže snažni i pouzdani stroj u smislu optimalne iskoristivosti za najrazličitije poslove", objašnjava Ing. Gram.

Četiri temeljna modela serije MF 5700 SL pokreću najmoderniji AGCO POWER 4-cilindarski motori s 100-130 KS. Serija također unosi povjerenje svojom prvoklasnom vidljivošću, pokretljivošću kojoj nema premca u branši te odličnom ukupnom učinkovitošću posebno razvijenog prijenosa. Ovi traktori s osovinskim razmakom od 2,55 m i težinom bez opterećenja od ca 4,8 t nude izvanredan omjer snage i težine pri odličnoj pokretljivosti.

Multifunkcionalni joystick Masseya Fergusona

Nadalje, ekskluzivni multifunkcionalni joystick Masseya Fergusona brine se za lako upravljanje. Njime se može upravljati svim funkcijama utovarivača kao i smjerom kretanja te brzinom samo jednom ručicom. Joystick je integriran na ili u naslonu za ruke i omogućava istovremenu kontrolu nad traktorom i utovarivačem samo desnom rukom. Pored glavnih funkcija dizanja, spuštanja, punjenja i istovara, moguće je istodobno izvesti dvije funkcije - na primjer: dizanje i punjenje, dizanje i istovar, spuštanje i punjenje ili spuštanje i istovar.

Visio krov poboljšava pregled pri utovaru

Opcionalni krov Visio poboljšava već postojeće radne osobine serije MF 5700 SL pri radu s utovarivačem. Stakleni krov omogućava savršeni pogled kod primjerice slaganje bala sjena ili utovaru prikolice. Staklena ploča se zajedno s vizirom može umetnuti u krov u slučaju potrebe otvaranja prema nazad te jamči slobodan pogled na podignuti teret.

Najbolje funkcije prijenosa Dyna-4 i Dyna-6

Svi modeli serije MF 5700 SL mogu se opremiti mjenjačima za prijenos snage Dyna-4 oder Dyna-6, koji raspolažu vrlo omiljenom funkcijom: Pri pritisku na pedalu kočnice, brzina je automatski oslobođena čime se primjerice ubrzava rad s utovarivačem. Uz opcionalni AutoDrive, pri radu u polju, 4 odnosno 6 prijenosa automatski se uključuju ovisno o teretu, a pri radovima transporta uvijek se održava optimalna brzina.

Pouzdan i visokoučinkovit Dyna-6 mjenjač u temeljnoj funkciji nudi prijenos bez spojke šest stupnjeva prijenosa u četiri grupe, odnosno 24 brzine naprijed i nazad. Kod prijenosa Dyna-4 postoji 16 brzina naprijed i nazad uz četiri Dynashift stupnja prijenosa u četiri grupe. Elektrohidrauličko upravljanje omogućuje izmjenu grupe bez spojke.

MF 5700 SL - prvoklasni gospodarski traktori utovarivači:

  • multifunkcionalni joystick omogućava jednostavno upravljanje
  • prvoklasna hidraulika za povećanu učinkovitost utovara
  • opcionalni krov Visio nudi odličan pogled
  • gospodarski 4-cilindrični motori AGCO Power (Tier 4 final) s volumenom od 4.4 l i sustavom "All in One"-SCR bez potrebe servisiranja s DOC
  • odabir između prijenosa Dyna-4 i Dyna-6, u poluautomatskoj ili automatskoj izvedbi
  • potpuno novi prednji ovjes MF, učinkovitiji i savršeno integriran u vozilo - i pri ugrađenim utovarivačem i/ili prednjom hidraulikom
  • novi, veliki zaslon u boji s individualnim mogućnostima postavki
  • upravljačka osovina SpeedSteer
  • upravljački sustav Auto-Guide 3000 s inovativnomfunkcijom "Go-Modus"

Tablica 1. Pregled modela

Massey Ferguson MF 5700 SL serije

Model

MF 5710 SL

MF 5711 SL

MF 5712 SL

MF 5713 SL

Prijenos

Dyna 4/Dyna 6

Dyna 4/Dyna 6

Dyna 4/Dyna 6

Dyna 4/Dyna 6

KS* max. pri 2000 okr./min

100

110

120

130

Okretni moment max. pri 1500 okr./min

420Nm

468Nm

502Nm

545Nm

Motor

AGCO Power 4.4 l, 4 cilindra , Tier 4 Final SCR

Kabinske varijante

Essential/Efficient/Panoramic

*ISO TR14396

Za više informacija obratite se tvrtki Austro Diesel na jedan od niže navedenih kontakata.

Foto: masseyferguson.com.au


Tagovi

Austro Diesel Massey Ferguson Traktor Utovarivač MF 5700 SL


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P