Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 21.11.2017. 18:00

Najnovija tehnologija preše za bale Massey Fergusona!

Nove preše za okrugle bale Massey Fergusona iz serije RB odlikuju se izvanrednim i postojanim oblikom bale, razrađenim dizajnom i prvoklasnom kvalitetom konstrukcije čime daje snažan doprinos stalno rastućem portfelju Massey Fergusona!

  • 880
  • 170
  • 0

Massey Ferguson je na sajmu Agritechnica 2017. u Hannoveru od 12. do 18. studenoga 2017. po prvi put predstavio seriju MF RB, nove preše za okrugle bale s fiksnom i promjenjivom komorom za prešanje.

Nove preše za okrugle bale Masseya Fergusona iz serije RB odlikuju se izvanrednim i postojanim oblikom bale, razrađenim dizajnom i prvoklasnom kvalitetom konstrukcije čime daje snažan doprinos stalno rastućem portfelju Masseya Fergusona.

Zahvaljujući pet različitih modela s fiksnom i promjenjivom komorom za svakog korisnika naći će se odgovarajuća preša za bale - od malih stočarskih gospodarstva preko većih mješovitih poljoprivrednih proizvodnji i ratarskih gospodarstava pa sve do profesionalnih iznajmljivača strojeva.

MF proširuje prvoklasni program skupljanja sijena

Preše za okrugle bale serije RB oduševljavaju svojom izvedbom i pouzdanošću te će svojim brojnim jedinstvenim patentiranim funkcijama postaviti nova mjerila vrhunske kvalitete za ujednačene bale sijena, silaže i slame.

"Serija RB nadopunjuje nedavno uvedene strojne kosilice, strojeve za okretanje i strojeve za otkos koji su vrlo brzo postali veoma omiljeni", izjavio je Adam Sherriff, direktor MF Harvesting-a za sektor razvoja europskog tržišta. "Od sada kupac može kupiti kod svog distributera Massey Ferguson iskušanu i učinkovitu prešu za okrugle bale sa sigurnošću da će mu u svako doba biti na raspolaganju odlična služba za kupce i zamjenske dijelove. Massey Ferguson ovim prešama ne samo da proširuje svoj prvoklasni program prikupljanja sijena i krme nego može i pružiti kooperantima najcjenjenije promjenjive preše za okrugle bale u industriji", nadodao je.

U jednostavan dizajn obrađeni su prvoklasni sastavni dijelovi tako da se pristupačnost korisniku spojila s pouzdanim radom i smanjenom potrebom za održavanjem.

Svi strojevi izgrađeni su za najveće napore i posjeduju iste jedinstvene značajke poput brzog prikupljanja, sustava protiv blokiranja Hydroflex control, sustav konstantnog tlaka te oštrice Xtracut i mrežaste ambalaže Varionet. Preše s fiksnom komorom kao i one s promjenjivom raspolažu sigurnim mehanizmom za zaključavanje stražnjih vrata za ravnomjerni promjer bala i visoku gustoću s niskom potrošnjom energije.

Značajke preše za okrugle bale serije MF RB:

  • tri modela s fiksnim komorama za bale promjera 1,25 m i širine 1,23 m uz odabir tri paketa opreme za prilagodbu individualnim potrebama
  • MF preše s fiksnim komorama serije RB s 18 PowerGrip valjaka s po deset jedinstveno oblikovanih rebara i tri Xtracut opcije za guste bale s čvrstom jezgrom
  • dva modela s promjenjivim komorama i tri Xtracut opcije za bale promjera od 0,9 m do 1,6 m odnosno od 0,9 odnosno 1,8 m i potpuno očuvane gustoće
  • brzo prikupljanje bez zakrivljene putanje za jednostavnu i učinkovitu preradu većih količina proizvoda žetve; jednostavni dizajn s manje pokretnih dijelova povećava pouzdanost i smanjuje potrebu održavanja
  • Xtracut opcije s 13, 17 ili 25 noževa za modele preša s fiksnom i promjenjivom komorom
  • uz sustav Hydroflexcontrol za sprječavanje štete i zastoja zahvaljujući automatskom dvostupanjskom sustavu protiv blokiranja s automatskom mehaničkom podnom suspenzijom i hidrauličkim sustavom za spuštanje
  • mrežasta ambalaža Varionet kao serijska oprema kod svih MF preša za bale serije RB za savršeno vezivanje bala od ruba do ruba ili oko njih pomoću svih vrsta mreže
  • sustav za vezivanje pređe Variotwin dostupan je kao opcija za sve preše za bale
  • sigurni mehanizam za zaključavanje stražnjih vrata za ravnomjeran promjer bala te visoku gustoću uz nisku potrošnju energije
  • automatsko podmazivanje i središnja mjesta za podmazivanje za jednostavno održavanje i dulji životni vijek
  • odabir između upravljanje kompatibilnog s ISOBUS-om ili posebnog terminala
  • zaključavanje stražnjih vrata za ravnomjerni promjer bala i visoku gustoću s niskom potrošnjom energije.

Pet modela novih MF preša

Serija RB Massey Fergusona dostupna je i s nizom opcija poput pneumatske kočnice, šireg prikupljanja i većih guma. Nove MF preše za okrugle bale s promjenjivim i fiksnim komorama Massey Fergusona oblikuju velike, guste i ravnomjerne bale od sijena, silaže i slame.

Tri modela s fiksnim komorama proizvode bale promjera od 1,25 m i širine 1,23 m pomoću 18 PowerGrip valjaka te su dostupne u različitim izvedbama tako da svaki poljoprivrednik može izabrati onu koja mu odgovara. Te izvedbe sadržavaju ravni modeli MF RB 1125F s mrežastim povezivanjem, MF RB 2125F s Xtracut rezačem s 13 ili 17 oštrica i top model serije MF RB 2125F s rezačem s 25 oštrica za profesionalna i velika postrojenja.

Preše s promjenjivim komorama također su dostupne s rezačima Xtracut s 13, 17 ili 25 oštrica te oblikuju bale pomoću četiriju dvostrukih neprekinutih remenja. MF RB 4106V stvara bale promjera od 0,9 do 1,6 m dok MF RB 4180V omogućava veličine između 0,9 i 1,8 m.

U videu pogledajte rad nove serije MF RB preša za okrugle bale!

Za više informacija o RB seriji preša, obratite se tvrtki Austro Diesel na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Austro Diesel Balirka Massey Ferguson RB serija Okrugle bale Nova tehnologija


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer