Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Syngenta
  • 15.03.2015. 16:25

Novi, visoko prinosni hibridi kukuruza!

Syngentin rani hibrid iz grupe 300 za sve uvjete proizvodnje i za sjetvu na svim tipovima tala zasigurno je NK Lucius. Brzo dozrijeva i najbrže otpušta vlagu.

  • 879
  • 40
  • 0

Syngenta iz godine u godinu sve više biva prepoznata po prinosnim i kvalitetnim hibridima kukuruza. Danas se u Europi program oplemenjivanja Syngentinih hibrida vodi u sedam oplemenjivačkih centara. Kroz niz različitih istraživanja, pokusa i selekcioniranja, Syngentin tim stručnjaka pomno odabire nove generacije stabilnih, adaptaibilnih i visoko prinosnih hibrida. Posebna pažnja posvećuje se kvalitetnoj doradi sjemena što se očituje u visokoj energiji klijavosti, čistoći i zdravstvenom stanju.

Hibridi za ranije sjetve, ranije žetve i sigurne prinose - NK Lucius, SY Iridium, SY Ulises

Prednost ranijih rokova sjetve:

  • Ranije sijani hibridi cvatu prije i kukuruz dozori prije.
  • Raniji hibridi se beru ranije sa nižim sadržajem vlage - niži troškovi sušenja.
  • Razvoj generativnih organa se odvija u manje vrućim i stresnim uvjetima s više vlage.
  • Raniji rokovi žetve - pravovremena priprema za sjetvu žitarica u jesen.
SY Iridium

Od ove godine Syngenta u grupi 300 uvodi novu generaciju visokoprinosnih i stabilnih hibrida za raniju sjetvu i žetvu - SY Iridium i SY Ulises! Stabilnost, visoki potencijal za prinos i izuzetno brzo otpuštanje vlage SY Iridium čine idealnim izborom za proizvođače koji beru kukuruz u zrnu. Odličan za ranije sjetve, čim tlo ugrije na 8°C. Vrlo sličan je i hibrid SY Ulises koji u ranim rokovima sjetve i žetve daje svoj najviši potencijal prinosa i kvalitete. Odlikuje ga i odlična oplodnja u sušnim uvjetima.

SY Iridium i SY Ulises, osim stabilnim i visokim prinosima, ističu se i vrlo lijepim završenim i zdravim klipom, zrno je crvenkaste boje i visoke hranjivosti.

Nova generacija visoko prinosnih hibrida iz FAO grupe 400 i 500

Iz FAO grupe 400, uz već provjereni i dokazani univerzalni hibrid Pako, izdvajamo SY Senko kao najbolji izbor iz nove generacije visokoprinosnih hibrida!

SY Sincero

SY Senko ima vrlo izražen stay green efekt, odlične je tolerantnosti na bolesti stabljike i klipa. Odlikuje ga visoka robusna i čvrsta stabljika s velikim klipovima. SY Senko je hibrid za intenzivnu proizvodnju na dobrim tlima gdje daje vrhunske rezultate. Preporučamo ga za proizvodnju zrna, branje u klipu i ranu silažu.

Kao novost u grupi 500, Syngenta lansira hibrid SY Sincero - rekorder prinosa kvalitetne silaže zrna i cijele biljke. Sincero je hibrid visoke, robusne biljke s uspravnim listovima i vrlo izraženim stay green efektom. Vlo dobro podnosi lošije tipove tla.


Tagovi

Syngenta Visoko prinosni hibridi Hibridi kukuruza NK Lucius SY Iridium SY Ulises SY Senko SY Sincero NK Pako FAO grupa Klip kukuruza


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]