Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jerković
  • 04.05.2017. 15:00

Održana prezentacija prskalice Horsch Leeb 350

Njemačka tvrtka Horsch u suradnji s tvrtkom Jerković d.o.o. održala je prezentaciju nove samohodne prskalice Horsch Leeb 350, pogodnom i za visoke kulture!

  • 2.783
  • 206
  • 0

Njemačka tvrtka Horsch u suradnji s tvrtkom Jerković d.o.o., generalnim zastu­pnikom strojeva Horsch za Istočnu Hrvatsku, održala je prezentaciju nove samohodne prskalice Horsch Leeb 350. Prezentacija je održana na poljima tvrtki Žito i Belje kako bi se njihovi tehno­lozi mogli upoznati s radom prskalice.

Prezentiranu prskalicu pokre­će Mercedes-Benz, vodom hlađen motor od šest cilindara i snagom od 354 KS. Posjeduje elektro-hidraulično uprav­ljanje sa sva četiri kotača te bezstupanjski hidrostatski mjenjač s vlastitim Horsch upravljanjem koji u radu po­stiže brzinu do 30 km/h, a u cestovnom transportu do 60 km/h. Stroj ima hidraulično nezavisno spojene kotače, čija se širina tragova bezstu­panjski može promijeniti od 2,25 do 3 metra.

Prskalica pogodna za visoke kulture

Klirens od zemlji­šta je bezstupanjski podesiv od 1,4 do 1,6 m. Zbog toga je Horsch Leeb PT 350 pogodan i za visoke kulture, kao što je primjerice kukuruz ili suncokret. Sadržaj spremnika za zaštit­no sredstvo iznosi 5000 lita­ra te 500 litara za čistu vodu. Učinak pumpe je 800 l/min. Unutrašnje čišćenje se odvija automatski preko CCS susta­va.

Više fotografija s prezentacije prskalice pogledajte u galeriji ispod teksta!

Dostupne širine krila su od 30 do 36 m (devetodjel­na krila). BookControl sustav upravljanja krilima je 2013. godine nagrađen srebrnom medaljom na sajmu Agriteh­nika. Pruža potpuno miran položaj krila i pri brzom radnom tempu kao i pri neravnom zemljištu.

Prezentacija rada nove Horsch Leeb 350 samohodne prskalice

Leeb PT 350 raspolaže no­vim sustavom upravljanja koji poljoprivredniku olakša­va podešavanje, upravljanje i nadzor. Tu pripada i uključi­vanje dizni s rastojanjem dizni od 50 ili 25 cm. Ovo zajedno sa sustavom BoomControl i razmakom od 30 cm od tretirane površine, enormno umanjuje drift te omogućava optimalno tretiranje biljaka. Što se tiče dizni, tu postoje mnogobrojne kombinacije od 1-0 (na svakih 50 cm 4 dizne plus na svakih 25 cm 2 dizne).

Horsch Leeb 350 samo­hodna prskalica, jedna je od glavnih perjanica prskalica Horsch, pri čijoj se prezentaci­ji moglo saznati o njenim karakteristikama i načinu rada.

Tehnolozi tvrtki Žito i Belje koji su usko vezani za zaštitu bilja te održavanje i nabavku mehanizacije izrazili su veliko zanimanje za navedeni stroj, što je pak signal da se sa ova­kvim strojem mogu ostvari­vati vrhunski učinci u zaštiti, a time i visokoprofitabilna te konkurentna proizvodnja svih kultura.

Tehnolozi tvrtki Žito i Belje na prezentaciji prskalice

Za više informacija o prskalici, obratite se tvrtki Jerković na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Tagovi

Jerković Prskalica HorschLeeb 350 Prezentacija Samohodna Mercedes-Benz motor


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]