Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PMT
  • 30.08.2017. 12:00

PMT izložio Valtra divove i novu žitnu sijačicu!

Poljooprskrba Međunarodna trgovina na Farm Show-u najavila demo tour po Hrvatskoj s novom žitnom sijačicom Väderstad Rapid RDA 400S!

  • 1.007
  • 102
  • 0

Već četvrtu godinu zaredom tvrtka Poljooprskrba Međunarodna trgovina izložila je svoje strojeve na 4. Farm Show-u. Zasigurno su najveću pažnju izazvali traktori Valtra N serije od 110, 125 i 135 KS te traktori T serije od 190 i 220 KS.

Osim njih, na 500 m2 izložbenog prostora tvrtka je izložila kompletnu paletu Väderstad strojeva, od sijačica za okopavine i žitne sijačice do strojeva za pripremu tla, kratke tanjurače, multitiller, gruber, sjetvospremač, Bauerove sustave za navodnjavanje i dizel agregati sa pumpom te Avant višenamjenski utovarivači, Sipovu prikolica i druge strojeve.

"Ovaj sajam je prostor na kojem susretnemo stare dugogodišnje kupce koji su nam uvijek dobrodošli, kao i nove kupce kojima pokazujemo naše mogućnosti i strojeve", kaže Adam Dominković iz tvrtke PMT.

Iz tvrtke kažu kako su zadovoljni ovogodišnjim Farm Show-om te se nadaju većem i boljem već iduće godine!

Demo tour s novom žitnom sijačicom!

Izložili su model žitne sijačice Väderstad Rapid RDA 400S koja će biti prezentirana sa svojom SeedEye tehnologijom koja će se po prvi puta predstaviti kupcima u Hrvatskoj. Radi se o tehnologiji brojanja zrnakoja zamjenjuje dosadašnje načine kalibriranja za sjeme te omogućuje potpuno varijabilnu sjetvu po željama i/ili potrebama kupca na način da se određuje broj zrna po metru kvadratnom, a što se kontrolira preko računala sijačice iz kabine traktora.

S tom sijačicom će tijekom 9. i 10. mjeseca imati demo tour po Hrvatskoj u sjetvi kod poljoprivrednika koji su zainteresirani za takav stroj i to na oko 20-25 lokacija, počevši od sjetve uljane repice koja uskoro kreće te kasnije sjetve ječma i pšenice u listopadu.

20 godina Valtre u Hrvatskoj

S obzirom da ove godine obilježavaju 20 godina traktora Valtra u Hrvatskoj, početkom iduće godine PMT će imati u prodajnom centru u Otoku prezentaciju, odnosno druženje sa postojećim i potencijalnim kupcima.


Tagovi

PMT Farm Show Valtra 2017 Väderstad Sijačica Traktor


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]