Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Challenger traktori
  • 19.06.2017. 08:00

Po čemu su posebni Challenger gusjeničari?

Challenger pruža robusne, izdržljive i troškovno učinkovite strojeve. Dostupni sa snagama do 646 KS, MT800E serija traktora pruža vrhunsku produktivnost i performanse traktora za ozbiljne poljoprivrednike!

Foto: challenger-ag.com
  • 1.130
  • 158
  • 0

Challenger je jedan od ponosnih, vodećih brendova koji čine AGCO kompaniju. Velik raspon strojeva koji čine obitelj Challenger po Europi, Africi i Bliskom Istoku proizvedeni su u najkvalitetnijim, najsuvremenijim specijaliziranim proizvodnim pogonima širom svijeta. Challenger pruža robusne, izdržljive i troškovno učinkovite strojeve. Dostupni sa snagama do 646 KS, MT800E serija pruža vrhunsku produktivnost i performanse traktora za ozbiljne poljoprivrednike!

Jedini traktori razvijeni posebno za rad s gusjenicama, Challenger traktori imaju nevjerojatnu kombinaciju motora koji su bez premca, posebne mjenjače i moćni hidraulični sustav, kao što je Mobil-Trac™ sustav. Sustav je to s minimalnim klizanjem, tako da više radite u manje vremena i štedite gorivo.

Duge i široke gusjenice te prednji i stražnji kotači raspoređeni su tako da zaštite tlo od zbijanja.

Udobna vožnja na zahtjevnim terenima

Opti-Ride™ suspenzija poboljšava udobnost i omogućuje da se gusjenice podižu neovisno, kako bi pružile najudobniju vožnju na najzahtjevnijem terenu.

Sustav namijenjen 16/4 powershift prijenosu prenosi ogromnu snagu u svim zupčanicima, sa elektroničkom kontrolom koja nudi širok raspon automatskih načina prebacivanja kako bi se održala produktivnost pri optimalnoj uštedi.

Challenger MT800E serija traktora

Prostrana, klimatizirana kabina Pinnacle View izvrsna je radna okolina, uz vrhunsku vidljivost i potpunu kontrolu putem sustava Tractor Management Centre (TMC) i displeja.

Visoki kapacitet podizanja traktora

Jednostavan i sveobuhvatan sustav upravljanja One-Touch™ pruža potpunu kontrolu jednim dodirom gumba. Vodeći hidraulički i kontrolni sustav pruža snagu na zahtjev. Povišeni uljni rezervoar zadržava protok ulja i tlak cijelo vrijeme.

Visoki kapacitet podizanja od 18 t dostupan je s opcijskim upravljačem s tri točke ili dodatnom hidrauličkom kontroliranom vučnom vučom koja dodatno povećava prilagodljivost.

U videu pogledajte Challenger MT800E u radu!

Foto: challenger-ag.com


Tagovi

Challenger gusjeničari Gusjeničari Challenger traktor Traktor Klimatizirana kabina Serija MT800E


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Mehanizacija BiH

Agroklub, Bosna i Hercegovina
e-mail: mehanizacija@agroklub.ba

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#Zelena je boja rasta, prirode i novca. Također, smirujuća boja, koja odgovara našim osjetilima.

To je također i boja povezana sa zavišću, dobrom srećom, velikodušnoću i plodnošću. Tradicionalna je boja mira, harmonije i dobre energije.