Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Euromarkt
  • 24.08.2017. 07:30

Predstavljanje dva nova Manitou modela na Farm Show-u!

Tvrtka Euromarkt d.o.o. iz Zagreba ove godine prvi put će sudjelovati na Osijek Farm Show-u te će predstaviti tri proizvođača za koje su jedini ovlašteni zastupnici u Hrvatskoj: Manitou, Hyster i XCMG.

  • 744
  • 108
  • 0

Tvrtka Euromarkt d.o.o. iz Zagreba ove godine prvi put će sudjelovati na Osijek Farm Show-u te će predstaviti tri proizvođača za koje su jedini ovlašteni zastupnici u Hrvatskoj: Manitou, Hyster i XCMG.

U Osijeku će biti predstavljena čak dva nova modela Manitou teleskopskih utovarivača; MLT 737-130 PS+ i MLT 840-145 PS+, čeoni elektro viličar Hyster J1.6XNT te zglobni utovarivač XCMG ZL30G.

Na Farm Show-u Manitou teleskopski utovarivači

Manitou MLT 737-130 PS+ je model iz najnovije serije francuskog proizvođača teleskopskih utovarivača "NewAg" koji su specijalizirani za rad u poljoprivredi. Visina dizanja od 6.9 metara i nosivost od 3.700 kg zadovoljava potrebe velike većine poljoprivrednika te je iz tog razloga ovo najtraženiji teleskopski utovarivač na tržištu. Deutz motor 129 konjskih snaga te automatski hidrodinamički prijenos izvrsno su upareni tako da je utovarivač vrlo ugodan i snažan u radu.

Drugi model koji će biti predstavljen u Osijeku je Manitou MLT 840-145 PS+ kojeg karakterizira snažan John Deere motor od 141 KS, 4.000 kg nosivosti te 7.55 metara visina dizanja. Teleskopski utovarivač je opremljen "Elite" paketom opreme koji između ostaloga sadržava: AC klima uređaj, ovjes krana, inteligentnu i regenerativnu hidrauliku, zračno sjedalo s grijanjem, kompletnu LED rasvjetu.

Manitou MLT 840-145 PS+

Prednosti elektro viličara i zglobnog utovarivača

Čeoni elektro viličar Hyster J1.6XNT idealan je za svakodnevnu manipulaciju teretom maksimalne težine 1600 kg. Visina dizanja od 3.3 metra idealna je za utovar i istovar robe iz kamiona te skladištenje robe. Velika prednost elektro viličara u odnosu na plinske i dizel viličara je trošak održavanja s obzirom na to da elektro viličare pogone elektro motori na kojima nije potrebno raditi servise.

Zglobni utovarivač XCMG ZL30G težine 10.800 kg i nosivosti 3.000 kg pogonjen je šest cilindričnim Perkins motorom sa 124 KS. Utovarivač će biti predstavljen s utovarnom korpom, ali može se koristiti i s vilama za silažu, vilicama, hvataljkama za bale. Glavna karakteristika XCMG zglobnih utovarivača je cijena koja je niža i do 40% u odnosu na renomirane svjetske proizvođače, a isporučuju se s jamstvom od 12 mjeseci ili 1.200 radnih sati.

Euromarkt d.o.o. Vas poziva da posjetite njihov izložbeni prostor kako bi se uvjerili u kvalitetu izloženih strojeva!
U video prilogu pogledajte sve o Manitou teleskopskim utovarivačima.


Tagovi

Farm Show Manitou Utovarivači Hyster XCMG Viličar


Autorica

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesorica hrvatskog jezika, a dio je prodajnog tima Agrokluba.


Partner

Euromarkt d.o.o.

I. Resnik 45, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: 098 202 199, e-mail: ilija@euromarkt.hr web: http://euromarkt.hr/