Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jerković
  • 10.04.2015. 16:30

Prema najboljima s punim povjerenjem

U sastavu tvrtke Jerković d.o.o. multimedijalna je učionica, mehaničke radionice, servisna vozila vrhunski opremljena za rad na terenu te bogato opremljeno skladište, a sve to partnerima stoji na usluzi 24 sata na dan, tijekom sezone žetve.

  • 810
  • 76
  • 0

Servisna služba s pet automobila, u potpunosti opremljeni po standardima Claas-a, veliko skladište rezervnih dijelova koje radi i u dežurstvu dok traje sezona žetve, brza i efikasna isporuka rezervih dijelova u hitnoj narudžbi, te obučeni mehaničari, pravi su zalog jamstvu da strojevi tvrtke Claas besprijekorno rade na našim poljima.

Jerković team iz Koške - Vaš pouzdani partner

Obiteljsko poduzeće Jerković d.o.o. iz Koške već nekoliko desetljeća uspješno surađuje sa svjetskim proizvođačima vrhunske poljoprivredne mehanizacije, čije strojeve i originalne rezervne dijelove prodaje uz kvalitetan servis i jamstvo. I ne samo da prodaje nego nudi i praktičnu edukaciju o održavanju strojeva, uštedama, mogućim kvarovima i kako iste na najbolji i najbrži način detektirati do dolaska vrhunski educiranih servisera koji su opremljeni kvalitetnim dijagnostičkim uređajima i specijalnim alatima za servis strojeva svih zastupanih marki.

U sastavu tvrtke Jerković d.o.o. multimedijalna je učionica, mehaničke radionice, servisna vozila vrhunski opremljena za rad na terenu te bogato opremljeno skladište, a sve to partnerima stoji na usluzi 24 sata na dan, tijekom sezone žetve. Zahvaljujući tom dragocjenom iskustvu i renomeu tvrtka Jerković d.o.o. danas je glavni ovlašteni Claas partner za istočnu Hrvatsku.

Ima zastupstvo svjetski poznate i priznatu marke Horsch koja proizvodi strojeve za reduciranu i konzervirajuću obradu tla, kao i zastupstvo njemačkog proizvođača mikser prikolica, specijaliste za hranidbu stoke i samoutovarnih prikolica za sjanažu Strautmann. Na prodajnom području istočne Hrvatske danas je u funkciji popriličan broj strojeva marke Claas koji sa svojom kvalitetom i prednostima već godinama služe poljoprivrednicima uz logističku i servisnu podršku jedinog ovlaštenog Claas partnera - Jerković d.o.o. iz Koške.

Znanjem i iskustvom oplemenjeni, ažurnim servisom i savjetima uz stručnu pomoć pri skupljanju dokumentacije za natječaje ili potpore iz fondova Europske unije, prema potrebama svih agro proizvođača raspoloživi, marljivi team Jerković d.o.o. iz Koške već više od 20 godina u totalnoj je funkciji poljoprivrede. Obratite nam se i Vi bez ustručavanja, zajedničkim profesionalnim pristupom ostvarimo vrhunske rezultate.


Fotoprilog


Tagovi

Koška Jerković Poljoprivredna mehanizacija Edukacija Stručna pomoć Claas Strautmann Horsch


Autor

Zlatko Pavošević

Više [+]

Zlatko je ortodoksni Grafičar, dugogodišnji agro empiričar, jedan od osnivača poljoprivrednih časopisa Nova zemlja i Agroglas ... a navija za najbolji poljoprivredni portal ... ili ukratko "iz mire tri Pavoša vire" :)


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.