Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 29.12.2020. 16:00

Serijom MF 8S započinje nova era, ne samo za brend već i za razvoj traktora

Istovremeno, našim klijentima dajemo prednosti pametne poljoprivredne tehnologije za održivu budućnost, rekao je Thierry Lhotte iz Massey Fergusona za Europu čiji je MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive traktor godine za 2021.

Foto: Austro Diesel
  • 932
  • 167
  • 0

MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive, svjetski poznatog AGCO brenda, traktor je godine za 2021. Prestižnu titulu, podsjećamo, osvojio je na, ove godine, virtualnom izboru "Tractor of the year", a o kojoj odlučuje žiri iz 26 europskih zemalja. 

"Presretni smo zbog osvajanja nagrade. Serijom MF 8S smo započeli novu eru, ne samo za brend, već i za razvoj traktora i naravno, naše klijente", rekao je Thierry Lhotte, potpredsjednik i upravni direktor Massey Fergusona za Europu i Bliski Istok.

Kako je naglasio, ova titula odaje priznanje načinu na koji MF definira novu eru jednostavne i pouzdane traktorske konstrukcije. "Istovremeno pružamo poboljšan doživljaj vožnje i rada te našim klijentima dajemo prednosti pametne poljoprivredne tehnologije za održivu budućnost”, rekao je Lhotte.

Nagrađivana tehnologija

Nagrada Traktor godine 2021. je novi dodatak na polici trofeja MF 8S, s obzirom na to da je i digitalno lansiranje ove serije osvojilo zlatnu medalju u kategoriji "Najbolje korištenje digitalne tehnologije" i srebrnu medalju kao "Najbolji B2B digitalni/hibridni događaj" na manifestaciji Best Event Award Italy 2020.

Osvojili su i zlatnu medalju u kategoriji "Digitalni događaj" i zlatnu medalju kao "Najbolji B2B digitalni/hibridni događaj" na manifestaciji Best Event Award World 2020, čime je odano priznanje strategiji Massey Fergusona u pogledu priredbi i događaja, iniciranoj na EIMA 2018, koja spaja fizičku prisutnost i digitalne mogućnosti, navode iz Austro Diesela.

Nova serija lansirana direktno s Mjeseca: Massey Ferguson predstavio traktor MF 8S

MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive predvodi seriju MF 8S, koja uključuje četiri modela snage od 205 KS do 265 KS, a svi pružaju dodatnih 20 KS uz Engine Power Management.

Potpuno je nova i uvodi inovativne konstrukcije u svim dijelovima - motor, kabina, prijenosnici i pogonski sklop, komande. Opremljena bogatom specifikacijom, serija nudi i različite pakete opreme koji pružaju odličan odnos cijene i kvalitete, osiguravajući vlasnicima da plaćaju samo ono što im treba.

Ono što izdvaja ove traktore je jedinstveni Protect-U dizajn, sa svojih 24 cm razmaka koji odvaja motor od kabine i tako ju izolira od buke, topline i vibracija.

Kabina - vodeća u branši 

Njegova, vodeća u branši, kabina s četiri stupa je najtiša na tržištu, svega 68 dB, s prepoznatljivim nagnutim vjetrobranskim staklom, a osigurava maksimalan stupanj vidljivosti. Unutrašnjost pruža optimalnu kontrolu korištenjem nove Multipad poluge i naslona za izvođenje pametnih poljoprivrednih radova.

Novi digitalni MF vDisplay, postavljen na desni stup, zamjenjuje ploču s instrumentima i ostavlja samo upravljač i polugu za kontrolu snage kako bi se osigurala izvanredna vidljivost preko poklopca motora.

Najbolji među najboljima: Massey Ferguson, Valtra, Fendt i Claas

Potpunu povezanost osigurava MF Connect telemetrija i serijski ugrađeni Datatronic 5 terminal. Tu je i opcija korištenja dodatnog Fieldstar 5 terminala za upravljanje paketom MF tehnologija - uključujući MF Guide, MF kontrolu sekcija i MF kontrolu količine razbacivanja.

Novi visokoučinkoviti mjenjači

Potpuno nova tehnologija dvostruke spojnice prijenosa Dyna E-Power objedinjuje udobnost kontinualno varijabilnog mjenjača i učinkovitost prijenosa s uključivanjem pod opterećenjem. To smanjuje gubitak snage za 26% na većim brzinama, štedeći do 5% goriva.

Alternativno, novi Dyna-7 mjenjač s uključivanjem pod opterećenjem je također dostupan za seriju MF 8S i daje 28 stupnjeva prijenosa za kretanje naprijed i natrag. Uz jednako lako rukovanje i pouzdanost kao kod poznatog Dyna-6 mjenjača, daje još jedan stupanj prijenosa uz mekše mijenjanje prijenosa i sada je 15% učinkovitiji.

Snaga, udobnost, sigurnost, pouzdanost, učinkovitost, povezanost... (Foto: Massey Ferguson)

Zahvaljujući međuosovinskom razmaku od 3,5 m i jakoj novoj zadnjoj osovini, MF 8S ima 10% veću vučnu snagu. Sa snažnom novom hidraulikom i PTO vratilom, radi učinkovitije i smanjuje troškove. Traktori ove serije mogu se također opremiti zadnjim pneumaticima promjera do 2,05 m (R42), uključujući i ekskluzivnu opciju najnovijih pneumatika VF650/75 R42 Trelleborg TM1000 PT.

Izuzetan izbor specifikacija

Nagrađivana MF 8S Exclusive specifikacija je opsežan paket koji rukovatelju pruža izuzetnu udobnost i jednostavnost uporabe kao i potrebne karakteristike za povećanje produktivnosti i učinkovitosti.

Trenutno su dostupni Exclusive modeli, a njima će se pridružiti Efficient inačice početkom 2021. kao i Dyna-VT CVT opcija mjenjača za sve modele kasnije tijekom godine.

Za više dodatnih informacija o svim MF modelima, obratite se tvrtki Austro Diesel, na jedan od niže navedenih kontakata!


Tagovi

Massey Ferguson MF 8S Austro Diesel Traktor godine AGCO Thierry Lhotte ToTy


Autorica

Verica Matić

Više [+]

Administratorica na Agroklubu. Magistra je turizma, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Vjeruje u tradicionalne vrijednosti i digitalne trendove.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]