Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Valpadana traktori
  • 20.03.2017. 09:00

Sitni, ali dinamitni Valpadana traktori!

Na SIMA 2017 sajmu predstavljen je cijeli Valpadana asortiman, od serije 4600 super kompaktnih modela, pa do profesionalnih VP 9000 modela!

Foto: VALPADANA Tractors/Facebook
  • 6.098
  • 262
  • 0

Na SIMA 2017 sajmu predstavljen je cijeli Valpadana asortiman, od serije 4600 super kompaktnih modela, pa do profesionalnih VP 9000 modela.

Valpadana je talijanski brend traktora, sa sjedištem u gradu Fabricco u Italiji. Brand je utemeljen 1935. godine u gradiću San Marino in Rio, a proizvodnja se najvećim dijelom temeljila na kosilicama.

Valpadana danas nudi specijaliziran izbor traktora dobro poznatih na tržištu po širokom izboru konfiguracija: IS (jednakih kotača), AR (artikuliran s jednakim kotačima) i VRM (s većim stražnjim kotačima). Zbog beskrajnih mogućnosti koje nude VP 4600, VP 7000 i VP 9000 serije traktora, Valpadana zadovoljava sve potrebe za rad u intenzivnim kulturama, kao što su vinogradi, voćnjaci, staklenici i rasadnici te za javne komunalne poslove.

Jednostavno rukovanje VP 4600 serije

Valpadana na SIMA sajmu

Dostupni u verzijama ISM (jednakih kotača) koja omogućuje montiranje prednjih i stražnjih odbojnika u vrlo niskom položaju, što ovaj model čini idealnim za primjenu u skučenim prostorima poput plastenika ili usjeva zaštićenih nadstrešnicama, ARM (zglobni jednaki kotači) i VRM (veći stražnji kotači koji pružaju stabilnost i maksimalnu sigurnost u svim uvjetima rada te mogućnost vuče dodatne opreme. Nisko težište omogućuje ovom modelu izuzetnu stabilnost i sigurnost), VP 4600 serija jednostavna je za rukovanje, a ove značajke dostupne su zahvaljujući ultra-kompaktnim dimenzijama (minimalne širine samo 970 mm) i radijusu okretanja od samo 2.320 mm.

Ostale karakteristike VP 4600 serije, koja ima Yanmar motore snage 23 do 48 KS, uključuje snažan sustav kočenja, 8 FWD+4 REV sustav prijenosa sa sinkroniziranim prijevozom naprijed i nazad te neovisan PTO (Power Tako-off).

Velika nosivost serije

Standardna oprema uključuje veliku nosivost traktora s drop-speed regulatorom brzine, a maksimalna nosivost iznosi 1.000 kilograma. Dodatne mogućnosti su tri dvostruka regulacijska ventila i snaga podizanja gore/dolje/plivajući hod ili dva dvostruka kontrolna ventila sa snagom podizanja i kontrolnom funkcijom podizanja i spuštanja.

Model serije VP 4600 pogodan za rad u vinogradu

Serija VP 7000 ima novi joystick za potpunu kontrolu rada

Serija VP 7000 je visokoprofesionalna linija koja je predstavljena na pariškom sajmu s modelom 7080 ISM (s jednakim kotačima) i AR verzija s dodatnom mogućnošću kabine za oba modela.

Valpadana danas nudi specijaliziran izbor traktora dobro poznatih na tržištu po širokom izboru konfiguracija!

Modeli su opremljeni FPT 3200 cc s 4-cilindričnim motorima turbo Tier. Serija VP 7000 ima i mjenjač s 16 FWD+16 REV brzina plus mehanički reverzer i creeper brzinu kao dio standardne opreme (brzine od 0,8 do 40 km/h) koju proizvodi tvrtka Agro Tractors. VP 7000 traktori imaju novi joystick s punom kontrolom nad svim funkcijama: kontinuiran protok ulja, zapornim ventilima na hidrauličkim crijevima, funkcije plivajućeg hoda na dvostrukim kontrolnim ventilima, elektrohidrauličke kontrola PTO sustava, 2.300 kg snage podizanja, 50+31 l/min hidrauličkog kruga, reverzibilne pozicije vozača i prednje osovine.

Serija VP 9000 s jednakim kotačima

Serija VP 9000 predstavila je 90105 IS model na SIMA sajmu gdje su posjetitelji mogli vidjeti model u verziji s kabinom i okretnim sjedalom kao dijelom standardne opreme. VP 9000 serija predstavlja vrhunac Valpadana traktora jednakih kotača. Dva modela, 9095 i 90105, imaju respektivnih 88 i 95 KS.

Unutrašnjost kabine i De-Clutch gumb

Proizveden od strane Agro Tractorsa, mjenjač pruža 16 FWD+16 REV brzina na svim modelima i mehanički sinkronizirani reverzer te De-Clutch gumb bez pritiska kvačila. Kapacitet podizanja je 2.300 kilograma. Dvostruka pumpa hidrauličkog kruga ima ukupni protok 81 l/min te je dostupan s četiri kontrolna ventila s kojima se upravlja pomoću joysticka.

Foto: VALPADANA Tractors/Facebook


Tagovi

Valpadana traktori SIMA sajam VP 9000 VP 4600 VP 7000 Vinograd Voćnjak Motor Snaga


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]