Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Impodan
  • 05.04.2014. 21:00

Traktor Impodan DF 604

Impodan DF 604 je model traktora snage od 44 kW do 44 kW.

  • 2.667
  • 119
  • 0

IMPODAN serije DF 604 je traktor srednje klase pogodan za korištenje na malim do srednje velikim poljoprivrednim gospodarstavima. Također se koriste u šumarstvu, graditeljstvu, komunalnim poslovima i industriji. Klasični dizajn traktora nadograđuje 4-cilindarski dizelski motor s ekološkom normom Euro 3. Lagana upravljivost traktora, pogon na sva četiri kotača, robustan i jednostavan dizajn te niski troškovi održavanja, samo su neki od atributa koji dočaravaju ispravnost odluke prilikom kupovine traktora IMPODAN.

Motor

Dizajniran posebno za poljoprivrednu mehanizaciju. Veliki volumen ovisno o motoru daje visoki okretni moment i dug život. Motor ima nisku potrošnju, odlikuju ga niska razina buke te lako upravljanje i mali trošak održavanja.

Prijenos

Traktor ima osam brzina naprijed i natrag te postoji mogućnosti izbora brzine 540 i 750 okretaja u minuti. Traktor postiže maksimalnu brzinu od 38 km/h. Hidraulični sustav opremljen je standardnim CAT dizalom sa snagom od 1800 kg, pumpom od 25l/min protoka i radnog tlaka od 180 bara.

Kabina

Traktor standardno dolazi s grijanom kabinom, na kojoj se nalaze radna svjetla na krovu, posjeduje bočno otvaranje prozora, prednei i stražnje prozori, brisače, a vidljivost iz kabine je izvrsna. Također, može se odabrati model DF 604 bez kabine.


Fotoprilog