Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Impodan
  • 03.04.2014. 22:00

Traktor Impodan DF 704

Impodan DF 704 je model traktora snage od 50 kW do 50 kW.

  • 2.443
  • 107
  • 0

IMPODAN traktori serije DF 704 su traktori srednje klase pogodni za korištenje na malim do srednje velikim poljoprivrednim gospodarstavima. Također se koriste u šumarstvu, graditeljstvu, komunalnim poslovima i industriji. Klasični dizajn traktora nadograđuje 4-cilindarski dizelski motor s ekološkom normom Euro 3. Lagana upravljivost traktora, pogon na sva četiri kotača, robustan i jednostavan dizajn te niski troškovi održavanja, samo su neki od atributa koji dočaravaju ispravnost odluke prilikom kupovine traktora IMPODAN.

Motor

Dizajniran posebno za poljoprivrednu mehanizaciju. Veliki volumen ovisno o motoru daje visoki okretni moment i dug život. Motor ima nisku potrošnju, odlikuju ga niska razina buke te lako upravljanje i mali trošak održavanja.

Prijenos

Traktor ima osam brzina naprijed i natrag te postoji mogućnosti izbora brzine 540 i 750 okretaja u minuti. Hidraulični sustav opremljen je standardnim CAT dizalom sa snagom od 1800 kg, pumpom od 25l/min protoka i radnog tlaka od 180 bara.

Kabina

Traktor standardno dolazi s grijanom kabinom, na kojoj se nalaze radna svjetla na krovu, posjeduje bočno otvaranje prozora, prednei i stražnje prozori, brisače, a vidljivost iz kabine je izvrsna. Također, može se odabrati model DF 604 bez kabine.


Fotoprilog


Tagovi

Mehanizacija Traktori Impodan DF 704

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo