Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • John Deere
  • 18.01.2012. 18:00

Traktor John Deere 5GH

John Deere 5GH je model traktora snage od 68 kW do 68 kW.

  • 3.042
  • 148
  • 0

Jedna obitelj - mnoge primjene

Bilo da se bavite poljodjelstvom, stočarstvom, specijaliziranim poslovima, mješovitim ili čak nepoljodjelskim poslovima, nova John Deere 5G serija kompaktnih traktora ima rješenje. Od oranja, sijanja i transporta do rada prednjim utovarivačem, košenja i baliranja, uvijek ćete imati svestranost i sposobnost manevriranja koju trebate za obavljanje posla.

Sa svojim kompaktnim dimenzijama, obilatom snagom i velikim rasponom opcija, novi 5G je doma u polju kao i u štali ili obavljajući niz komunalnih poslova na javnim cestama, u parkovima ili stadionima.

Sami ga opremite:

  • 4 opcije mjenjača
  • IPM (samo 5090G) za dodatnu snagu
  • mehanički ili elektrohidraulični SCV-i
  • mehaničko ili elektrohidraulično PV
  • prednje PV, priprema za prednji utovarivač i prednje
  • podizne poluge izravno iz tvornice

Izgrađen za godine rada

Nova 5G serija je iz temelja konstruirana da osigura godine vjernog rada u najtežim uvjetima. Opsežno testiranje u ekstremno suhim i prašnjavim sredinama dokazalo je učinkovitost novih sustava filtriranja i podmazivanja traktora, kao i sprečavanja ulaska prašine u zabrtvljenu kabinu.

Novi 5G također smo testirali na temperaturama ispod nule da se osigura njegova rentabilnost kao koristan alat za održavanje cesta u gradskim općinama te sportskim objektima.

Uživajte u udobnosti prostrane kabine

Bez obzira koliko dug bio radni dan, veličina kabine nove John Deere 5G serije svaki posao čini užitkom. Jasni, logično raspoređeni upravljački elementi na dohvat su ruke, dok uredan izgled ploče s instrumentima olakšava pronalaženje potrebnih informacija, povećavajući vaš osjećaj opuštenosti i kontrole.

Sve je dizajnirano za maksimalno jednostavnu uporabu. Poboljšan ergonomski dizajn smanjuje pokrete ruku, a intuitivni izgled upravljačkih elemenata maksimizira učinkovitost.

Povećana učinkovitost

Dizajniran za maksimalnu učinkovitost uz minimalno neproduktivno vrijeme, snažan dizelski motor 5G serije radi 500 sati između intervala zamjene ulja. Za bolje performanse i veću dostupnost snage u transportu i primjenama nestacionarnog PV-a, opcionalni sustav Inteligentnog Power Managementa (IPM) tvrtke John Deere dodaje dodatnu snagu kada je potrebna.

Rezerve snage:

  • Maksimalan okretni moment do 366 Nm
  • Povećanje okretnog momenta od 31 % raspoloživo pod teškim opterećenjem
  • Do 500 sati rada između intervala zamjene ulja
  • Opcionalni IPM daje do 10 ks pri 2.000 okr./min.
  • Raspon konstantne snage od 400 okr./min.

Birajte između 4 opcije mjenjača

Za omogućavanje optimalne kompatibilnosti s vašim načinom rada, novi 5G nudi četiri različite opcije mjenjača: 12F/12R s opcionalnim 2WD, 24F/24R s mehaničkim ili elektrohidrauličnim Hi-Lo te 24F/12R s električnim PowrReverser mjenjačem.

PowrReverser mjenjač dizajniran je za primjene koje uključuju česte promjene pravca kretanja poput rada s prednjim utovarivačem ili uskih okreta na kraju parcele. Mokra spojka uz ovaj sustav osigurava dug radni vijek čak i u najtežim uvjetima.

John Deere 5GH

Model traktora sa visokim klirensom za rad iznad voća i povrća (90 KS).

Sa klirensom (razmakom od tla) i do 78 cm, 5GH idealan je za rad iznad voća i povrća. Kod obje izvedbe, sa kabinom i bez nje, na izbor imate dva mjenjača: 12F/12R 2WD/MFWD i 24F/24R MFWD s mehaničkom Hi-Lo izmjenom. Izvedba s kabinom također ima i opcijsku elektronsku kontrolu trotočja.

2WD izvedba (samo stražnji pogon) ima specijalno prednju osovinu s visokim okretištem za maksimalni klirens (78 cm). Čak i MFWD izvedba (s prednjim pogonom) ima impresivan klirens od 630 mm, zahvaljujući standardnim kotačima od 38 inča.

2WD modeli: 78 cm klirens od tla
MFWD modeli: 63 cm klirens od tla
Posebna konstrukcija stražnje osovine ("drop rear axle") za veći klirens do usjeva
Tier III 4.5 l PowerTech M motor sa 66 kW (90 KS) nazivne snage 97/68 EC

5GH 2WD prednja osovina

5090GH 2WD prednja osovina velikog klirensa posebno je dizajnirana kako bi imala maksimalan klirens od 78 cm. Širina osovine može se podešavati, kako bi odgovarala različitom razmaku redova.

GH 4WD prednja osovina

Dostupna je i 5090GH 4WD prednja osovina velikog klirensa. Ova čvrsta i robusna prednja osovina od modularnog lijevanog željeza ima klirens od tla od 63 cm za prskanje ili rad u poljima s povrćem ili niskim voćnjacima.

Kabina i pristup platformi

Povećana visina 5GH traktora zahtijeva dvokoračni pristup u kabinu ili na platformu. Jedan dodatni korak olakšava ulazak i izlazak rukovatelja iz kabine ili platforme.


Tagovi

Mehanizacija Traktori John Deere 5GH

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]