Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • John Deere
  • 03.02.2012. 19:00

Traktor John Deere 7030 Premium

John Deere 7030 Premium je model traktora snage od 121 kW do 149 kW.

  • 3.382
  • 148
  • 0

John Deere 7430 i 7530 Premium traktori dizajnirani su kako bi mogli u potpunosti iskoristiti povećanu snagu i performanse PowerTech Plus motora. Inovativno inteligentno upravljanje motorom (Inteligent Power Management) daje i do 19 kW (25 KS) dodatne snaga kada Vam je potrebno - automatski, tijekom transporta ili radova s priključnim vratilom. Upoznajte potpuno novi 7030 E Premium traktor. S ekskluzivnim ugrađenim električnim generatorom koji snabdijeva strujom sve pomoćne uređaje motora, daje i do 26 dodatnih kW (35 KS) u Inteligent Power Management načinu rada te povećava okretni moment istovremeno koristeći 6,3 posto manje goriva.

Iskusite veću snagu

S inteligentnim Power Managementom, dodatna snaga postaje dostupna kada je zatrebate. Veća snaga zahtijeva dodatno ojačan traktor, kako bi izašao na kraj s više snage isporučene na kotače i priključno vratilo. 7030 Premium traktori čvrsto su konstruirani, kako bi podržali zahtjeve za teškim radovima iz dana u dan. Okvir (šasija) koji se proteže čitavom dužinom traktora dizajniran je s dodatnom izdržljivošću i snagom.

Stražnje pogonske komponente su napravljene vrlo robusno, kako bi izdržale teške radne uvjete. Prijenos snage na podlogu poboljšan je korištenjem opcijskih kotača od 42 Inča. PermaClutch 2 spojka koristi višestruke uljno hlađene diskove velikog promjera kako bi se eliminirala potreba za održavanjem. Rezultat je velika snaga u odnosu na težinu traktora, što pruža snagu pri zahtjevnim poslovima transporta i radovima u polju.

Vuča - Dobivate veliku snagu u laganom paketu i svestrane performanse. Uz to, 7030 Premium traktori napravljeni su tako da mogu koristiti gume grupe 47, što omogućava još bolje performanse.
Izdržljivi okvir - konstruiran za veću čvrstoću. Okvir (šasija) čitavom dužinom traktora uklanja opterećenje na motor i pogonske komponente, posebno za vrijeme teških radova s PV-om, transporta, ili radova s utovarivačem.
Čvršće komponente za prijenos pogona - Prijenos pogona izrađen je tako da izdrži veliku snagu koja se prenosi kroz stražnju osovinu za vrijeme teških radova s PV-om ili zahtjevnih i teških radova u polju.

PowerTech Plus motor

PowerTech Plus motori daju vam snagu potrebnu da brzo obavite i najteže zadatke. Napravljeni da budu učinkoviti i izdržljivi, isto kao i snažni, odlikuju se konstrukcijom s četiri ventila po cilindru i common rail ubrizgavanjem goriva, za lakše "disanje" i veći okretni moment. Potpuna elektronska kontrola rada motora znači da je ubrizgavanje goriva precizno, i nikad rastrošno. Dodatna snaga i konstantno velik okretni moment znači da može možete napraviti više u jednom danu, vukući današnje veće priključke i prikolice s lakoćom.

Kontrola brzine

Ne trebate praviti kompromise kada dođe do izbora mjenjača. Možete imati oboje - vrlo prilagodljive mjenjače koji vam pomažu optimizirati produktivnost u polju ili na cesti, i jednostavno rukovanje koje omogućava čak i najneiskusnijem rukovatelju da u vrlo kratkom vremenu postane produktivan.

Odaberite jedan od tri ponuđena mjenjača PowerQuad Plus, AutoQuad Plus i AutoPower. Izabrati možete odgovarajući mjenjač za svoje radove, što je bolje nego da budete prisiljeni na mjenjač koji vam nije potreban. Ova sloboda je samo dio iskustva posjedovanja John Deere traktora.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori John Deere 7030 Premium

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]