Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lindner
  • 06.01.2014. 18:00

Traktor Lindner Geotrac 84

Lindner Geotrac 84 je model traktora snage od 70 kW do 70 kW.

  • 2.243
  • 111
  • 0

Optimiziran za strme padine ...

Novi Geotrac 84 je optimalan stroj za strme padine. To je zbog njegove konstrukcije, budući da je visina ispod 2,5 m, a stroj ima neopterećenu težinu od 3,380 kilograma. Novi model omogućuje 92 KS, 395 Nm momenta pri 1,400 okretaja u minuti.

Mjenjač je 16x16 PowerShift ZF

KABINA

Optimalna vidljivost sa inovativnim sigurnosnim konceptom.

Sa svojim širokim sigurnosnim staklenim vratima, ulaz i izlaz u GEOTRAC Panorama kabinu je vrlo jednostavan . Vitki stupovi kabine omogućuju maksimalan panoramski pogled.Prednji krovni otvor za rad sa utovarivačem osigurava optimalan pogled sve do maksimalne visine istovara. Kod jakog sunčevog svjetla taj otvor se može pokrtiti zavjesom.Otvaranje prednjeg stakla, široko otvaranje stražnjeg stakla, otvoranje bočnih stakala i dodatno grijanje i ventilacija za noge jamče udobnu radnu okolinu. Udobno sjedište GRAMMER sa zračnom suspenzijom dolazi kao standard.4-točke podešavanja naslona, površine za sjedenje i vratnog dijela omogućuje udobnost za svakog operatera.Sjedalo suvozača je u takvom položaju da operater nije ograničen u svom radu. Prema ovom je praktičan pretinac. Po želji, dostupan je ISO-FIX držač za dječja sjedala.

SVJEŽI ZRAK I KLIMA UREĐAJ

Geotrac 84 standradno je opremljen sa dva ventilatora za ulaz svježeg zraka. Filter kabine se nalazi na stražnjem dijelu kabine i lako se dolazi do njega preko stražnje hidraulike. Za dodatnu udobnost opcijski klima uređaj je dostupan. Sustav recirkulacije zraka ima snagu 5 kW i postiže brzinu zraka na otvorima ventilacije od oko 8 metara u sekundi. Na taj način zagarantirano je najbrže hlađenje kabine. Kako su kondenzator i isparivač integrirani u krov, rashladni sustav motora nije preopterećen. Strukturna visina kabine ostaje nepromijenjena.

VIŠE SIGURNOSTI

Lindner je proveo osobito inovativni koncept sigurnosti za GEOTRAC serije 4 Alpin traktora.Putnička kabina je konstruirana kao ROPS (za zaštitu od prevrtanja) i FOPS (zaštitna struktura od pada predmeta). Dakle, vozač je zaštićen u oba slućaja, ako dolazi do prevrtanja traktora na kosini i od pada predmeta. Na primjer, za vrijeme uporabe u šumarstvu. Stoga GEOTRAC već sada zadovoljava buduće primjenjive sigurnosne smjernice za strojeve u šumarskoj branši.

  1. I.B.C info ploča
  2. reverzor
  3. podesiv volan
  4. I.B.C kontrola
  5. kontrolna ploča - hidraulika
  6. ručni gas

UDOBNA ERGONOMIJA

GEOTRAC kokpit je dizajniran za optimalnu ergonomiju vozača. Sve kontrole su izdvojene i lagano osvijetljene. Praktična ladica za telefon sa integriranom utičnicom postavljena je u konzoli sa strane. GEOTRAC može biti opremljen opcionalnim Hi-Fi audio sustavom koji uključuje integrirani Bluetooth hands-free sustav. Iz središnjeg info sustava sa I.B.C. zaslonom (intelligent on-board computer), koji dolazi kao standard u GEOTRAC seriji, može se prikazivati i upravljati raznim funkcijama. Uz osnovne informacije, kao što su broj okretaja motora, brzina kretanja, indikatori i vrijeme, na ekranu se također može prikazati napon baterije ili se može prebaciti na prikaz potrošnje goriva, zatim mjerenje dnevnog učinkovitog rada ili prikaz prijeđene udaljenosti.

MOTOR

U GEOTRAC 84 traktor ugrađuje se izrazito ekonomičan Perkins 4-cilindrični motor, turbo diesel sa common-rail ubrizgavanjem.Snaga iznosi 92 Ks / 68 kW, moment 395 Nm. Ako je potrebno brzina rada motora može se regulirati na stražnjem krilu. Jednodijelni poklopac motora sa plinskim cilindrima je udoban za otvaranje. Motori GEOTRAC serije 4 Alpin su proizvedeni u PERKINS-u u Peterborough / Engleskoj.Perkins motori u skladu su sa najnovijim ispušnim kriterijima koje karakterizira golem porast okretnog momenta.Ključne značajke motora su optimizirane zajedno s Lindner-om u svim rasponima opterećenja.

TRANSMISIJA - ZF KVALITETA - MADE IN AUSTRIA

GEOTRAC 84 je standardno opremljen PowerShift prijenosom iz ZF-STEYR-a sa 16 brzina naprijed i 16 brzina natrag. Na taj način polovica brzina se mijenja na dodir gumba. Stražnji PTO je opremljen standardno sa 4 brzine, a po želji može se isporučiti sa elektrohidrauličkom spojkom i kontrolom na str. blatobranu. Mjenjači GEOTRAC serije 4 Alpin su proizvedeni u posebnom odjelu tvornice ZF u Steyr-u / Austrija za Lindner. Radnicima u toj tvornici najznačajnija je preciznost proizvodnje kako bi se postigla jedna stvar: kvaliteta - Made in Austria.

HIDRAULIKA

GEOTRAC 84 je opremljen sa BOSCH-Rexroth hidraulikom visokih performansi sa zasebnim sustavom opskrbe ulja protoka od 50 l / min. Dvokružni sustav je opremljen odvojenim pumpama za prijenos, upravljanje i rad hidraulike. Za posebno zahtjevne poslove postoji dodatna Professional verzija sa protokom 70 l/min.GEOTRAC 84 standardno je opremljen sa 2 dvoradna hidr. distributora sa plivajućom pozicijom. Ovaj senzorski sustav opterećenja (Load Sensing) može biti upotpunjen sa još 2 dodatna distributora. Svi hidraulični priključci su opremljeni sa visokokvalitetnim hidrauličnim spojkama.Opcionalni Multicontroller je izvrsna opcija za rad sa prednjim utovarivačem, hidraulikom i Power-Shuttle reverzorom. Mikroprekidači omogućuju operateru prebacivanje između različitih hidrauličkih funkcija.

PREDNJA OSOVINA

GEOTRAC 84 standardno dolazi s Lindner-ovom prednjom osovinom visokih performansi kod koje je maksimalno dopušteno osovinsko opterećenje od 3.000 kg. Sa 52 ° kutom zakreta prednjih kotača i promjerom kruga okretanja od 8,0 do 9,3 m, traktor je vrlo okretan. Opcijske kočnice preko 4WD pogonske osovine sa sigurnosnom blokadom su dostupna. Ovaj sustav se koristi za zaustavljanje na strmini. Ova značajka osigurava maksimalnu sigurnost na strmim terenima kada je motor isključen. GEOTRAC 84 može se opcionalno opremiti sa prednjim PTO. PTO radi na 1000 o/min.Opcionalno dostupna prednja hidraulika sa sklopivim podiznim rukama koje su posebno robusna. Ona se odlikuje u kompaktnom dizajnu iz sferoidnog lijevanog željeza. Podizna snaga iznosi 2500 kg.

SVJETLA

GEOTRAC je prvi traktor opremljen sa najmodernijom LED tehnologijom. Moderna bi-halogena prednja elipsoidna i plus 2 stražnja radna svjetla osiguravaju optimalnu rasvjetu po slabo vidljivom terenu. Bočni žmigavci i bočna markirna svjetla integrirana su sa strane kabine. Opcijski dodatna halogena i xenon radna svjetla su također dostupna.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#telad i umiljati pas