Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljo-Nova
  • 06.11.2015. 10:30

U Bizovcu predstavljeni Deutz Fahr noviteti!

Tvrtka Poljo-Nova predstavila novu seriju Deutz Fahr kombajna te traktor Agrotron TTV Warrior!

  • 1.875
  • 87
  • 0

Sada već tradicionalno, podružnica tvrtke Poljo-Nova d.o.o. u Bizovcu, u vrijeme trajanja sajma Agrozemlja u Bizovcu, organizirala je svoj kućni sajam, odnosno dane otvorenih vrata. Cilj organiziranja dana otvorenih vrata je da se posjetitelji sajma u Bizovcu upoznaju s tvrtkom Poljo-Nova, njezinim prodajnim programom i djelatnicima, a isto tako da se postojećim partnerima tvrtke predstave noviteti iz prodajnog programa zajedno s njihovim tehničkim karakteristikama i cijenama.

Deutz Fahr C6205 kombajn

Tako su posjetitelji ove godine, po prvi u puta u Hrvatskoj, mogli vidjeti najnoviji Deutz Fahr kombajn, model C6205. Ovaj gorostas proizveden u tvornici u Županji, kombajn je iznimne kvalitete i dizajana, a namjenjen srednjim gospodarstvima koja žele postići svoju neovisnost i samim time povećati produktivnost.

Tradicija, sigurnost i kvaliteta!

C6000 serija kombajna evolucija je komfora i funkcionalnosti dobro poznatog 6040 modela , a opremljen je potpuno novom superkomfornom EVO II kabinom te električnim upravljanjem hederom, vršalicom i istovarom novim upravljačkim sustavom. Visokoučinkoviti hederi radnog zahvata 4,20 - 4,80 - 5,40 - 6,3 m, opcija Autocontrol automatska kontrola hedera, od sada dostupni i u Variocrop izvedbi 5,00 - 5,50 - 6,50 m.

Deutz Fahr Agrotron TTV Warrior

Sustav vršenja s učinkovitim odvajanjem već kod bubnja dijametra 60 cm, a opcijski Turboseparator sustav s trećim bubnjem podesivim u 5 pozicija. 5 slamotresa s 4 ili 5 silaznih stepenica čine ukupnu površinu odvajanja 6,23 do 6,36 m², povećani spremnik za sjeme 7.000 litara. DGR sustav dvostrukog povrata mase, najnoviji DEUTZ L6 6.1 litarski 250 KS turbo diesel motor TIER 4 FINAL generacije. Nova multifunkcijska upravljačka ručica s CCM nadzornim računalom čine upravljanje jednostavnim i komfornim i sve to nadomak ruke u Županji - tradicija, sigurnost i kvaliteta.

Također je kao novitet na hrvatskom tržištu predstavljen i traktor Deutz-Fahr traktor, model 7250 Agrotron TTV Warrior, 263 KS s tri godine jamstva, namjenjen za najzahtjevnije korisnike, a za sve posjetitelje tvrtka Poljo-Nova d.o.o. je organizirala u dane otvorenih vrata zakusku i zajedničko druženje sa svojim predstavnicima. U prilogu ispod članka pogledajte fotogaleriju s događaja.

"Iz naših zastupničko-prodajnih programa možemo izdvojiti traktore DEUTZ-FAHR u rasponu od 30-350 KS, kombajne hrvatske proizvodnje u rasponu 230-370 KS, prikolice poznatog poljskog proizvođača PRONAR nosivosti 5-25 tona, priključne strojeve za obradu tla proizvođača KERNER-Njemačka, traktorske utovarivače STOLL- Njemačka, cisterne za prijevoz gnojnice GARANT KOTTE te kompletnu liniju priključaka za obradu tla, košnju, manipulaciju sjenom, silažom, hranidbu stoke, prskalicama renomiranog francuskog proizvođača KUHN", navodi Mirko Pavlović, referent prodaje podružnice u Bizovcu.

Poljo-Nova d.o.o. osigurava svojim kupcima punu poslije-prodajnu podršku te u svom sastavu ima ovlašteni servis i osigurava isporuku rezervnih dijelova u jamstvenom i vanjamstvenom periodu. Za više informacija o proizvodima, kontaktirajte tvrtku na jedan od niže navedenih kontakata!


Fotoprilog


Tagovi

Deutz Fahr Kombajn Poljo Nova Bizovac Agrozemlja Sajam poljoprivrede Dani otvorenih vrata


Partner

Poljo-nova d.o.o.

Industrijska cesta 34, 10360 Sesvete, Hrvatska
tel: +385 1 2040 280, e-mail: info@poljonova.hr web: http://poljonova.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]