Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jerković
  • 19.12.2016. 13:30

Ugrabite akciju na zimski remont strojeva!

Sada je pravo vrijeme za provođenje zimskog remonta strojeva. Iskoristite akciju na ukupan rad remonta koja traje do 01. travnja 2017. godine!

  • 1.601
  • 78
  • 0

Sada je pravo vrijeme za provođenje zimskog remonta strojeva. Priprema različitih poljoprivrednih strojeva tijekom zimskog razdoblja mirovanja podrazumijeva spremanje u zatvorene, tamne i suhe prostore, ali i redovno servisiranje kako bi se svi nedostaci koji su se pojavili tijekom rada kroz godinu, popravili.

Na taj se način svi dijelovi pregledaju i po potrebi, ukoliko su neispravni ili oštećeni, zamjenjuju novima ili obnavljaju.

Pripremite stroj za iduću sezonu!

Do 01. travnja 2017. godine osigurajte si zimski popust od 20% na ukupan rad remonta, ali i originalne CLAAS rezervne dijelove po posebnim cijenama. Ovlašteni regionalni ugovorni partner tvrtke CLAAS, tvrtka Jerković d.o.o., nudi CLAAS originalne dijelove za vašu mehanizaciju koji su izrađeni po mjeri svakog stroja, a prije svega su pouzdani i učinkoviti.

Ugradnjom CLAAS originalnih dijelova garantira se visoka sigurnost prilikom uporabe. Ovi iznimno kvalitetni dijelovi iz moderne serijske proizvodnje podliježu trajnim kontrolama kvalitete.

Zimska akcija na remont strojeva

Iskoristite bogatu ponudu proizvoda za stopostotnu sigurnost prilikom upotrebe. Pripremite svoje poljoprivredne strojeve za još jednu radnu i uspješnu sezonu. Za više informacija o zimskoj akciji i CLAAS originalnim dijelovima, obratite se tvrtki Jerković na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Remont Zima Strojevi Mehanizacija Jerković Popust Akcija


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić