Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PMT
  • 31.08.2017. 15:00

Valtra N 114 povukla Carrier 300 tanjuraču!

Pogledajte prezetaciju tvrtke PMT traktora Valtra N 114 i kratke tanjurače Vaderstad Carrier 300!

  • 805
  • 70
  • 0

Poljoopskrba Međunarodna trgovina PMT d.o.o. na ovogodišnjem sajmu Farm Show posjetiteljima je prezentirala traktor Valtra N 114 e H5, koji je opremljen turbo motorom s common rail sustavom ubrizgavanja goriva i s 4 cilindra od kojih svaki ima 4 ventila.

Motor je zapremine 4400 kubičnih centimetara, a krasi ga i 115 konjskih snaga. Ovaj traktor opremljen je petostupanjskim powershift mijenjačem s 20 brzina naprijed i nazad, raspona od 2 do 40 kilometara na sat.

Reverzor ima pogon na sva četiri kotača s hidrauličnom blokadom diferencijala, a aktivira se ručno i automatski. Hidraulična pumpa ovog traktora, kapaciteta je 73 litre u minuti s mehaničkim upravljanjem ventilima.

Kabina ima 6.22 četvorna metra, što pruža dobru preglednost pri radu. Specifikacija kardanskog vratila je 540+1000 obrtaja u minuti, a spremnik za gorivo može primiti 265 litara.

Kratka tanjurača Carrier 300 dubine rada 10 cm!

Traktor na prezentaciji vuče kratku tanjuraču Vaderstad Carrier 300, nošeni fiksni model, koji je namijenjen za plitku obradu žetvenih ostataka, predsjetvenu pripremu, zatvaranje i poravnavanje oranog tla.

Posjeduje dva reda koničnih diskova od 450 milimetara. Diskovi su od čelika V 55 kvalitete. Maksimalna dubina rada iznosi deset centimetara, a preporučena brzina rada je od 12 do 18 kilometara na sat.

Tanjurača ima mogućnost namještanja osovina diskova, kako bi se dobila potpuna obrada u jednom prohodu, a svaki disk je na svom nosaču i ležaju. Transportna širina stroja je tri metra, broj diskova 24 i razmak između diskova 12 i pol centimetara. Tanjurača teži 1.800 kilograma.

U videu pogledajte prezentaciju traktora Valtra N114 i kratke tanjurače Vaderstad Carrier 300!


Tagovi

PMT Farm Show Valtra 2017 Carrier Tanjurače Traktor Prezentacija N serija


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]