Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PMT
  • 11.10.2017. 09:00

Visoki pritisak ulagača Väderstad Tempo sijačice!

Tvrtka PMT predstavlja šestorednu sijačicu Väderstad Tempo TPT 6 i traktor Valtra model N 134 Versu s AdBlue tehnologijom s kojom traktor ima više snage!

  • 870
  • 58
  • 0

Tvrtka PMT d.o.o. predstavlja sijačicu Väderstad Tempo TPT 6 i traktor Valtra model N 134 Versu.

Tempo TPT 6 je šestoredna teleskopski nošena sijačica za kukuruz, soju, suncokret, šećernu repu i druge ratarske kulture. Stroj posjeduje nadtlačni sustav raspodjele sjemena, PowerShoot tehnologiju i teleskopski hidraulični sklopivi okvir s kopčanjem na traktor u tri točke.

Razmak između redova ove sijačice je 70 centimetara, a ručno podešavanje omogućuje promjenu razmaka na 45 ili 50 centimetara. Stroj posjeduje univerzalni radar, dupli sijaći disk, a praćenje razmaka između zrna u redu moguće je kod svakog sjetvenog elementa. Visoki pritisak ulagača na tlo, maksimalnog iznosa do 325 kilograma, osigurava sjetvu u svim uvjetima i ujednačeno održavanje dubine.

Standardna brzina sjetve ovog stroja je između 12 i 15 kilometara na sat, što omogućuje visoke učinke!

Sjetvene ploče za kukuruz, s 32 rupe, promjera su 5,5 milimetara. Kapacitet spremnika za sjeme je 70 litara, a potrebna snaga traktora za vuču ovog stroja je 90 konjskih snaga. Radna širina stroja je 4,4 metra, transportna širina 3,36, a transportna visina 3,2 metra. Težina stroja, bez spremnika za gnojivo, je 1.700 kilograma.

Više snage s AdBlue tehnologijom!

Sijačica je agregirana s traktorom Valtra model N 134 Versu koji je pogonjen turbo motorom i common rail sustavom ubrizgavanja goriva. Motor ima 4 cilindra, a zapremine je 4.900 kubičnih centimetara i jačine 145 konjskih snaga. Opremljen je s automatskim powershift mjenjačem s 30 brzina naprijed i nazad, raspona od 0,6 do 40 kilometara na sat.

Traktor karakterizira pogon na sva 4 kotača s hidrauličkom blokadom diferencijala. Ukupna staklena površina kabine je 6,22 četvorna metra, što daje odličnu vidljivost i preglednost pri radu. Podizna sila na hidrauliku je 7,8 tona, a traktor je opremljen sjedalom koje se može zakretati za 180 stupnjeva.

Kapacitet spremnika za gorivo iznosi 260 litara i 45 litara za AdBlue tehnologiju smanjenog zagađivanja zraka. Istraživanja su pokazala da ulaganjem u AdBlue tehnologiju traktor ima više snage. Ispušni plinovi koji su zagrijani sadrže manje kisika. Oni dolaze u motor koji se na taj način manje pregrijava.

U videu pogledajte rad sijačice Väderstad Tempo TPT 6 i traktora Valtra model N 134 Versu!


Tagovi

PMT Farm Show Prezentacija 2017 Sijačica Traktor Valtra Väderstad Motor Potrošnja Snaga Sjetva


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]