Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natječaj
  • 17.04.2021. 10:30

Inovacije u ribarstvu: Objavljeni su natječaji za mjere I.I i II.I

Objavljeni su natječaji z Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo, obavijestili su iz Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva. 

Foto: Leticija Hrenković
  • 1.620
  • 27
  • 0

Objavljeni su Natječaji za Mjeru I.I "Inovacije" i Mjeru II.I "Inovacije“ iz Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo, obavijestili su iz Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva. 

Predmet natječaja za Mjeru I.I, pojašnjavaju, su aktivnosti koje se provode s ciljem uvođenja ili razvoja novih ili značajno unaprijeđenih proizvoda i opreme, postupaka, tehnika te sustava upravljanja i organizacije u ribarstvu, uključujući na razini prerade i stavljanja na tržište proizvoda ribarstva sukladno članku 3. Pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore.

Najviši iznos po korisniku na temelju ovoga Natječaja je 100.000 eura u protuvrijednosti u kunama.

Što se tiče Mjere II.I, predmet ovoga Natječaja su aktivnosti razvoja tehničkih, znanstvenih ili organizacijskih znanja u akvakulturnim uzgajalištima, razvoja ili uvođenja na tržište novih akvakulturnih vrsta s dobrim tržišnim potencijalom, novih ili znatno poboljšanih proizvoda, novih ili poboljšanih postupaka i upravljačkih i organizacijskih sustava te ispitivanja tehničke ili ekonomske izvedivosti inovativnih proizvoda ili postupaka sukladno članku 3. Pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore. 

Najviši iznos po korisniku je 500.000 eura u protuvrijednosti u kunama.

Za obje mjere korisnik podnosi Zahtjev za potporu na obrascu Zahtjeva za potporu i obavezno prilaže propisanu dokumentaciju.

Obrazac se popunjava u elektroničkom obliku te se potpisan i ovjeren od strane korisnika podnosi u tiskanom obliku preporučenom poštom ili osobno, zajedno s obveznom dokumentacijom, u zatvorenoj omotnici na čijoj poleđini treba čitko ispisati ime i adresu pošiljatelja i dostaviti je na adresu: Ministarstvo poljoprivrede, Uprava ribarstva, Ulica grada Vukovara 78, 10000 Zagreb, s naznakom: "Natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere I.1. Inovacije – ne otvarati" / "Natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere II.1. Inovacije – ne otvarati".

Više informacija o Natječajima možete pronaći ovdje

Rok za podnošenje za oba traje do 2. kolovoza 2021. godine.


Tagovi

Natječaj Mjera I.I Mjera II.I Akvakultura


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]