Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Europski fond za ribarstvo
  • 26.08.2015. 14:40

Isplaćen još milijun za lovostaj!

Ukoliko APPRRR utvrdi neke nepravilnosti prije isplate, izdat će odluku o odbijanju, a ako nepravilnosti upućuju na pokušaj prijevare, od korisnika će se zahtijevati povrat ukupno isplaćenih sredstava potpore te o tome biti obaviješten DORH.

  • 181
  • 18
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je nove isplate za 11 korisnika, iz Europskog fonda za ribarstvo u iznosu od 1.218.761,44 kuna za mjeru 1.2 Privremena obustave ribolovne aktivnosti (lovostaj). Do sada je isplaćeno više od 4 milijuna kuna, što je preko 50% dodijeljene potpore korisnicima. Isplate će se nastaviti sukladno pristiglim zahtjevima.

Isplatiti razliku premije članovima posade

"Napominjemo da korisnici moraju nakon zaprimanja odluke o dodjeli sredstava isplatiti razliku premije članovima posade u roku 30 dana od dana zaprimanja odluke, ukoliko isti imaju obvezu isplatiti razliku premije i nakon toga podnijeti zahtjev za isplatu putem AGRONET sustava, kako bi ostvarili bespovratna sredstva", poručuju iz agencije.

Podnošenje Zahtjeva za potporu

Prilikom podnošenja Zahtjeva za potporu, korisnik je obavezan učitati u AGRONET svu potrebnu dokumentaciju i to:

  1. Potpisanu i ovjerenu Potvrdu o podnošenju Zahtjeva za isplatu,
  2. Isplatnu listu ili obračunski list za svakog člana posade koji je predmet potpore, za mjesec u kojem je isplaćena razlika premije, ovjerena od strane ovlaštenika povlastice,
  3. Obrazac JOPPD za mjesec siječanj 2015. godine (stranice A i B) i Potvrdu o zaprimanju navedenog obrasca, za svakog člana posade koji je predmet potpore te
  4. Bankovni izvadak ili potvrdu banke o uplati plaće i doprinosa, za svakog člana posade koji je predmet potpore.

Rok za podnošenje 30. rujna

Dokument pod rednim brojem 1. obavezno je dostaviti i u fizičkom obliku odnosno donijeti osobno ili poslati preporučenom pošiljkom na adresu: Natječaj za privremenu obustavu ribolovne aktivnosti, zahtjev za isplatu, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10 000 Zagreb. Rok za podnošenje zahtjeva je 30. rujna 2015. godine.

Korisnici potpora moraju, ističu u agenciji, u svakom trenutku dopustiti nesmetan pristup dokumentaciji te kontrolu na terenu. Također, moguće je odustati od već zatražene potpore.


Tagovi

Zahtjev Agencija za plaćanja AGRONET Bespovratna sredstva Lovostaj Europski fond za ribarstvo Mjera 1.2 Kontrola na terenu Odustajanje od potpore Obustava ribolovne aktivnosti Razlika premije Članovi posade


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]