Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javno savjetovanje
  • 18.12.2017. 10:15

Javnost o ribarskim lukama i burzi riba

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo e-savjetovanje!

Foto: Pixabay/suvajit
  • 216
  • 12
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje koje možete pronaći na sljedećoj poveznici

Tema savjetovanja je: Savjetovanje s javnošću za Prijedlog pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere "Ribarske luke, iskrcajna mjesta, burze riba i zakloništa".

Ovaj Pravilnik, kako navode, se donosi na temelju članka 55. stavka 6. Zakona o morskom ribarstvu (NN 62/17), a istim se definiraju uvjeti, kriteriji i način dodjele potpore u okviru mjere "Ribarske luke, iskrcajna mjesta, burze riba i zakloništa" u okviru provedbe Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014.-2020.

Isti podrazumijeva dodjelu potpore za sufinanciranje ulaganja u postojeće ribarske luke i iskrcajna mjesta određena posebnim propisima i to za ulaganja vezana uz poboljšanje infrastrukture ribarskih luka i iskrcajnih mjesta, uključujući ulaganja u objekte za prikupljanje otpada i morskih otpadaka te za ulaganja kojima se olakšava usklađenost s obvezom iskrcaja svog ulova i dodaje vrijednost nedovoljno korištenim komponentama ulova. Potpora u okviru ove mjere se dodjeljuje nadležnim lučkim upravama, jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave i/ili ovlaštenicima koncesije za upravljanje lučkim područjem.

Savjetovanje je otvoreno do: 24.12.2017.

Foto: Pixabay/suvajit


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Javno savjetovanje Ribarske luke Burza ribe


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]