Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Panona Mare
  • 08.06.2019. 09:00
  • Bruxelles, Belgija

Panona Mare: Namazi i dimljeni filet oduševili na najvećem svjetskom sajmu ribe

Brend Panona Mare PP Orahovice, ove se godine prvi put predstavio na najvećem svjetskom sajmu ribe, Seafood Expo Global. I oduševio.

Foto: PP Orahovica
  • 1.505
  • 87
  • 0

Radi širenja tržišta i upoznavanja s proizvodima i brendom Panona Mare, PP Orahovica je u svibnju ove godine prvi put nastupila na sajmu Seafood Expo Global u Briselu, najvećem svjetskom sajmu ribe.

"Cilj nastupa je bio predstavljanje asortimana visoke kvalitete zahtjevnom europskom tržištu, na kojemu postoji interes za zdravim prehrambenim proizvodima. Svjesni potrebe konzumiranja ribljih obroka više puta tjedno, tvornica za preradu ribe Panona Mare u ponudi ima zdrave i ukusne proizvode prilagođene modernom i ubrzanom načinu života. Na sajmu Seafood Expo Global predstavilo se 2007 tvrtki iz 88 zemalja. U sklopu Hrvatske gospodarske komore, osim PP Orahovice, nastupilo je još osam izlagača iz Hrvatske, najviše do sada", ponosni su u PP Orahovica. 

Sajam, objašnjavaju, obuhvaća sve novosti na tržištu ribe i morskih plodova, od asortimana, načina i vrste prerade, do prezentacije opreme i tehnologije za preradu ribe i pakiranje. Uglavnom je zastupljena morska riba, ali asortiman Panona Mare je naišao na pozitivne reakcije.

Brend Panona Mare predstavljen je u Bruxellesu

"Velikom broju posjetitelja sajma su se svidjeli njihovi proizvodi, ocijenili su ih kao vrlo ukusne. Mnogi su bili iznenađeni da su namazi i dimljeni filet napravljeni od slatkovodne ribe. Definititvno, postoji velika šansa jer je evidentan trend porasta za bio proizvodima i zdravom hranom", zadovoljni su. 

Panona Mare u Eurofish magazinu

Da je brend Panona Mare privukao pažnju u Briselu, svjedoči i posjeta novinara Thomasa Benana, koji je za stručni časopis Eurofish Magazine napravio intervju s predstavnicima PP Orahovica. Eurofish je međunarodna organizacija za razvoj ribarstva središne i istočne Europe i prezentacija u njihovom stručnom časopisu može imati pozitivnog odjeka na tržištu za brend Panona Mare.

"Tvornica Panona Mare, ne samo da ima izvanredan asortiman proizvoda, već na svojoj stranici posjetiteljima nudi i zanimljive recepte za pripremu ribe, ali i razne korisne savjete", ponosno zaključuju iz PP Orahovica. 
 


Tagovi

Panona mare PP Orahovica Sajam Riba Slatkovodna riba Namazi Dimljeni filet


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije