Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 4.3.
  • 08.02.2022. 09:00

Prijave u tijeku: Za ribarstvo i akvakulturu Natječaj vrijedan 40 milijuna kuna

Najviši iznos po korisniku iznosi 5 milijuna kuna, a zahtjevi se podnose do 28. veljače 2022.

Foto: Bigstock/vikakurylo
  • 1.514
  • 30
  • 0

U tijeku su prijave na novi Natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere 4.3. Stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture, ukupno vrijedan 40 milijuna kuna.

Kako napominju iz Ministarstva poljoprivrede, otvoren je za podnošenje zahtjeva za potporu do 28. veljače 2022. godine, a najviši iznos po korisniku na temelju ovog Natječaja iznosi 5 milijuna kuna.

Predmet potpore su aktivnosti vezane za stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture koje se provode s ciljem nalaženja novih tržišta i poboljšanja uvjeta za stavljanje na tržište, promicanja kvalitete i dodane vrijednosti, doprinošenja transparentnosti proizvodnje i tržišta te provođenja ispitivanja tržišta i studija o ovisnosti Europske unije o uvozu, doprinošenja sljedivosti i razvoja oznaka zaštite okoliša te provođenja komunikacijskih i promotivnih kampanja.

Dodijeljeno gotovo 118 milijuna kuna

"Korisnici potpore mogu biti gospodarski subjekti u ribarstvu ili zajednički korisnici koji podrazumijevaju organizaciju/udruženje subjekata u ribarstvu priznati sukladno posebnim propisima ili javno tijelo utemeljeno zakonom koje predstavlja subjekte u ribarstvu, koji provodi zajedničku operaciju", navodi Ministarstvo.

Do sada je u okviru Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo 2014. - 2020. kroz mjeru 4.3. Stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture dodijeljeno gotovo 118 milijuna kuna te isplaćeno 93 milijuna kuna.

Pravilnik, Natječaj te pripadajuće obrasce i priloge pronađite ovdje.


Tagovi

Natječaj Prijave Mjera 4.3. Ribarstvo Akvakultura


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.