Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javno savjetovanje
  • 19.03.2019. 18:00

Prijedlog pravilnika o povlasticama za obavljanje gospodarskog ribolova na moru

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje!

Foto: Pixabay/beba
  • 1.591
  • 85
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje koje možete pronaći na poveznici

Tema savjetovanja je: Savjetovanje s javnošću za Prijedlog pravilnika o povlasticama za obavljanje gospodarskog ribolova na moru u državnom vlasništvu

Kako objašnjavaju, s obzirom da je postojeći Pravilnik o prodaji povlastica za ribolov u državnom vlasništvu i registru povlastica za ribolov u državnom vlasništvu (Narodne novine, broj 116/14) donesen na temelju starog Zakona o morskom ribarstvu (Narodne novine, br. 81/13, 14/14 i 152/14) potrebno je donijeti novi Pravilnik koji regulira ovo pitanje.

Prijedlogom Pravilnika o povlasticama za obavljanje gospodarskog ribolova na moru u državnom vlasništvu propisuje se koje se povlastice za gospodarski ribolov na moru smatraju povlasticama u državnom vlasništvu, kriteriji i način provedbe Javnog natječaja za dodjelu državnih povlastica, postupak prijenosa državne povlastice i sadržaj i način vođenja Registra povlastica za ribolov u državnom vlasništvu.

Savjetovanje je otvoreno do: 22.3.2019.

 


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Pravilnik Gospodarski ribolov More Povlastice


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).