Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Savjetovanje
  • 28.08.2021. 10:30

U javnom savjetovanju zabrana ribolova povlačnom mrežom – koćom

U ribolovnoj zoni E, dio podzone E1 sjeverno od spojnice, rt Grota na otoku Cresu i rt Pelova na otoku Krku kao i podzona E2 izuzeti su od ograničenja.

Foto: Bigstock/ NikD51
  • 1.528
  • 164
  • 0

Pravilnik o prostornom i vremenskom ograničenju obavljanja gospodarskog ribolova na moru pridnenom povlačnom mrežom – koćom u 2021. godini u javnom je savjetovanju, priopćili su iz Ministarstva poljoprivrede.

Ovim Prijedlogom pravilnika, pojašnjavaju, propisuje se radi zaštite oslića u mrijestu i ženki škampa u periodu kada najveći postotak škampa nosi vanjska jaja, zabrana ribolova koćom u razdoblju od 20. rujna 2021. godine u 00:00 sati do 19. listopada 2021. godine u 24:00 sata.

Iznimno od stavka 1. ovoga članka, u ribolovnoj zoni E, dio podzone E1 sjeverno od spojnice, odnosno rt Grota na otoku Cresu i rt Pelova na otoku Krku kao i podzona E2 izuzeti su od ograničenja.

Savjetovanje je otvoreno do 8. rujna, a više o njemu možete pogledati ovdje.


Tagovi

Zabrana ribolova Koća Savjetovanje Gospodarski ribolov


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]