Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 2.1
  • 10.10.2015. 08:20

Za uzgoj riba i školjaka 626 tisuća kuna

Za proizvodne investicije u akvakulturi još su dvije tvrtke dobile novac iz Europskog fonda za ribarstvo. Više od 626 tisuća kuna bit će utrošeno u kupnju specijaliziranih vozila i druge opreme.

Foto: V.I.R.I.B.U.S. d.o.o.
  • 145
  • 10
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je dvije nove isplate na osnovi programa dodijeljenih sredstava iz Europskog fonda za ribarstvo, za završena ulaganja u sklopu mjere 2.1. Proizvodne investicije u akvakulturi.

Novac je isplaćen:

  • obrtu Školjkarstvo MF školjka iz Stona, vlasnika Mate Franušića i to 383.313,95 kuna za ulaganje u specijalizirano vozilo sa ugrađenom hladnjačom za prijevoz školjki, opremanje servisnih plovila i kolektora za skupljanje mlađi kamenica. Ulaganje prvenstveno služi za modernizaciju opreme i povećanje produktivnosti rada, rasta prihoda i širenju tržišta i
  • tvrtki V.I.R.I.B.U.S. d.o.o. osnivača Emina Teskeredžića iz Zagreba, odobreno je 243.562,71 kuna za ulaganje u specijalizirano vozilo za prijevoz mlađi i žive ribe, opremu za kompjuterizaciju proizvodnje i prehrane te opremu za zaštitu od predatora. Investicijom su osigurani povećanje proizvodnje, efikasnost rada i kvaliteta proizvoda.

Do sada je agencija za tri završena projekta u mjeri 2.1. Proizvodne investicije u akvakulturi ukupno isplatila 1.620.924,80 kuna. Rok za podnošenje zahtjeva za isplatu je 31. siječnja 2016. godine.

Foto: V.I.R.I.B.U.S. d.o.o.


Tagovi

Agencija za plaćanja Mjera 2.1. Fond za ribarstvo V.I.R.I.B.U.S. d.o.o. Zagreb Emin Teskeredžić Specijalno vozilo Žive ribe Mlađ Predatori Akvakultura Obrt Školjkarstvo MF školjka Ston Mate Franušić Hladnjača Kolektor Kamenice


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.