Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gornja Radgona
  • 21.08.2016. 17:30

Bjelorusija na sajmu AGRA

Po prvi puta na sajmu u Gornjoj Radgoni Bjelorusija je prezentirala svoju ponudu izvoznih aduta!

  • 984
  • 52
  • 0

Republika Bjelorusija se po prvi puta prezentirala na jednom sajmu u Sloveniji, kroz nacionalnu izložbu vlastitih tvrtki u sklopu sajma Agra 2016 u Gornjoj Radgoni. Tu predstavljaju svoje proizvode iz domene hrane, poljoprivrede i kemijske industrije.

"Organizatori nacionalnog predstavljanja Republike Bjelorusije su gospodarska komora, Ministarstvo poljoprivrede i hrane, regionalni izvršni odbori Belgospischeprom Grupe i Belneftekhim te Ministarstvo vanjskih poslova", pojasnio nam je direktor gospodarske komore te zemlje Eugeniy Vvedenskiy.

Bjelorusija je izvozno orijentirana zemlja s razvijenim sektorima industrije, poljoprivrede i usluga.

Glavni izvozni artikli su kamioni, građevinski strojevi, traktori i poljoprivredni strojevi, hladnjaci i kućanski aparati, gnojiva, kemijska vlakna i niti, meso i mliječni proizvodi.

Bjelorusko-slovenski trgovački odnosi imaju pozitivan trend rasta; suradnja u poslovnim krugovima se stalno povećava, što jača trgovinske odnosi između dvije zemlje te osigurava porast. U 2015. godini je uzajamna trgovina dosegla 80 milijuna američkih dolara.

Na sajmu su prikazali dio svoje ponude što možete vidjeti putem sljedećih fotografija.


Fotoprilog


Tagovi

Bjelorusija Agra 2016 Gornja Radgona Slovenija Eugeniy Vvedenskiy


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]