Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce International
  • 19.02.2019. 12:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

Dođite na Novocommerce Dane otvorenih vrata s 200 izloženih strojeva!

Poseban naglasak bit će na novom rješenju ručice mjenjača iz John Deerea koji će također biti dostupan za probu na jednom od 6R traktora - CommandPRO!

Foto: Novocommerce International
  • 2.368
  • 422
  • 0

Novocommerce International poziva Vas na Dane otvorenih vrata koji će se održati 01.-03.03.2019. u prostorima tvrtke, Jablanova 16, Osijek. Kroz tri dana, svi zainteresirani imat će priliku vidjeti i isprobati sve strojeve i rješenja koje tvrtka nudi, a u dvorištu u Osijeku se trenutno nalazi oko 200 strojeva i priključaka.

Poseban naglasak bit će na novom rješenju ručice mjenjača iz John Deerea koji će također biti dostupan za probu na jednom od 6R traktora - CommandPRO.

Isprobajte novo rješenje John Deerea - CommandPRO joystick

John Deere CommandPRO joystick sada je dostupan za sve traktore 6R serije. Ovi modeli imaju i novi CommandCenter 4200 zaslon koji pruža svih šest ISOBUS funkcija. Osim toga, svi modeli 6R serije iznad 130 KS sada udovoljavaju normi V za emisije ispušnih plinova.

Joystickom je uvedena nova dimenzija u ergonomiji i svestranosti. Najveća brzina se može postići samo jednim pritiskom, a 11 programabilnih dugmadi dostupni su za poteznicu, PTO, SCV, AutoTrac kontrole itd.

CommandPRO joystick nudi kontrolu od najveće brzine do nule jednim pritiskom

Funkcija CommandPRO omogućuje traktoru kontrolu od najveće brzine do nule jednostavnim pritiskom ili povlačenjem joysticka, a niže brzine od 0 do 2 km/h mogu se postići funkcijom upravljanja kotačićem. Joystick i pedale mogu se upravljati istodobno, te ne postoji potreba za vanjskim ISOBUS joystickom jer vozač istodobno može upravljati traktorom i ISOBUS funkcijama.

CommandPRO bit će dostupan u širokom rasponu serije 6R u kombinaciji s John Deereovim AutoPowr prijenosom koji su standardni na 6R Ultimate Edition modelu. CommandPRO se može naručiti u kombinaciji s 4600 CommandCenter ili s novim 4200 CommandCenterom. Ovaj terminal kontrolira AutoTrac, kontrolnu sekciju, dokumentaciju podataka i druge aplikacije. Također je spreman za sve ISOBUS funkcije certificirane od AEF-a kao što su upravljanje upravljačkim joystickom i prijenos podataka između traktora i nadogradnji.

fd
CommandPRO joystick

Brzi i laki potezi za upravljanje

Nadalje, svi traktori serije 6R mogu biti opremljeni omjerno varijabilnim upravljanjem (VRS - variable ratio steering). To zahtijeva manje gibanja rukama i znatno manji napor za upravljanje, omogućavajući brze i glatke zaokrete. Sustav se može aktivirati i deaktivirati s traktorske CommandCenter kontrolne konzole. Dodatnu udobnost osigurava kožni upravljač kao i samootkazujući signal za uključivanje.

Opremljeni s većom hidrauličkom pumpom, modeli 6145R i 6155R sada nude snažan maksimalni protok od 155 litara/min, što je povećanje od 23 posto u odnosu na prethodnu pumpu.

John Deere postiže stroge vrijednosti emisija

S većim modelima serije 6R iznad 130 KS i motorima koji ispunjavaju uvjete norme V, John Deere već postiže stroge vrijednosti emisija koje se primjenjuju od 1. siječnja 2019. za traktore iznad 170 KS. Najnoviji PowerMix test u Njemačkoj pokazuje kako nema sukoba između niskih vrijednosti emisija i učinkovitosti motora. 6250R postavio je novu referentnu vrijednost učinkovitosti fluida u DLG test centru u Groß-Umstadtu, postižući najbolji rezultat u ovom segmentu konjskih snaga uz ukupnu potrošnju goriva od samo 364g/kWh u transportnom načinu rada.

dd

Za više informacija, obratite se tvrtki Novocommerce International na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Dani otvorenih vrata Novocommerce John Deere Traktori CommandPRO 6R serija


Partner