AgroKlub.rs

\

Sajmovi & dešavanja

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Sajmovi & dešavanja » Jubilarni 15. međunarodni sajam u Mostaru

Jubilarni 15. međunarodni sajam u Mostaru

Dani trešnje 2017

Jubilarni 15. međunarodni sajam u Mostaru

Datum: 18.04.2017. 21:00

Kategorija:

Sajmovi & dešavanja

15. Međunarodni sajam privrede, poljoprivrede, prehrane i turizma Dani trešnje 2017. biće održan od 23. do 25. maja u Mostaru.

Jubilarni, 15. Međunarodni sajam privrede, poljoprivrede, prehrane i turizma Dani trešnje 2017. biće održan od 23. do 25. maja u Mostaru.

Sajam koji se održava u obližnjim Vrapčićima, biće prilika za sve zainteresovane izlagače da predstave svoje delatnosti i proizvode. Organizatori očekuju da će okupiti do sada najveći broj izlagača iz BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Mađarske i Albanije.

Očekuje se 400 domaćih i regionalnih izlagača, a u sklopu sajma će se održati i stručna predavanja o temi "Klastersko udruživanje u privrednom i poljoprivrednom sektoru". Poseban naglasak će biti stavljen na trešnje, smilje i seoski turizam.

Foto: congerdesign / Pixabay

Broj pregleda članka: 903; Uspešnost članka: 56.15

Tagovi: Dani trešnje 2017

Ključne reči članka: jubilarni, 15, medjunarodni, sajam, u, mostaru, sajam, izlagača, trešnje, mostaru, jubilarni, međunarodni, međunarodni sajam


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorka Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!