Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodni sajam
  • 25.08.2016. 16:30

Međunarodni ekološki sajam Ekobis 2016

Već 14. put po redu u Bihaću će se od 8. do 11. septembra održati Međunarodni ekološki Sajam "Ekobis 2016".

Foto: ekobis.info
  • 213
  • 9
  • 0

Već 14. put po redu, u Bihaću će se od 8. do 11. septembra održati Međunarodni ekološki sajam "Ekobis 2016". Sajam Ekobis je zapravo izložba ekologije, eko turizma i ekološke industrije koju organizuje Privredna komora Unsko-sanskog kantona.

Ekobis predstavlja jedinstvenu međunarodnu poslovnu manifestaciju sajamskog, selektivnog karaktera, povezanu sa ekološkim tehnologijama. Osim klasičnog, sajamskog dela, izložbeno-prodajnog karaktera, u kojem se, u proteklih 10 godina, predstavilo preko 1.500 izlagača, iz 15 zemalja, ovaj sajam je prepoznatljiv i po tome što se uz svaku priredbu organiziraju i bogati edukativni programi - okrugli stolovi, stručni skupovi, prezentacije i promocije kompanija, proizvoda i projekata, poslovni susreti poljoprivrednika, preduzetnika, ekološke akcije, dečije ekološke radionice, gastronomski festival, kulturno-umetnički i sportsko-rekreativni sadržaji i drugo.

Dosada je realizovano preko 260 ovakvih sadržaja, a sajam je posetilo više od 100.000 ljudi.

Zbog ovakave koncepcije Ekobis je postao novi poslovni proizvod Unsko-sanskog kantona, moderna poslovna manifestacija za koju iz godine u godinu vlada sve veće interesovanje. To potvrđuje i činjenica da su organizatori za njega dobili priznanje za najbolji regionalni projekat na principima održivog razvoja u jugoistočnoj Evropi.

Foto: ekobis.info


Tagovi

Ekobis2016 Bihać Unsko-sanski kanton Sajam


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!