AgroKlub.rs

\

Sajmovi & dešavanja

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Sajmovi & dešavanja » Međunarodni sajam ambalaže i opreme

Međunarodni sajam ambalaže i opreme

Packtech Expo Balkan i Cool & Fruveg Expo Balkan

Međunarodni sajam ambalaže i opreme

Datum: 01.09.2017. 09:00

Kategorija:

Sajmovi & dešavanja

16. Packtech Expo Balkan i Cool & Fruveg Expo Balkan biće održani u Beogradu od 13. do 15. septembra.

Međunarodni sajmovi ambalaže i opreme biće održani od 13. do 15. septembra na Beogradskom sajmu u halama 1 i 4.

Sajam ambalaže

Packtech Expo Balkan je Međunarodni sajam ambalaže, mašina za pakovanje i opreme za prehrambenu industriju. Ovo je veoma posećena manifestacija, jer su za nju zainteresovani predstavnici svih privrednih grana.

Pored opreme i aparata koji se koriste u prehrambenoj industriji, predstavljaju se i mašine i oprema za pakovanje, namenjeni svim industrijskim granama. Sajam je prepoznatljiv i po najraznovrsnijoj ambalaži, izrađenoj od različitih materijala - papira, kartona, lepenke, metala, stakla, drveta i tekstila.

Sajam opreme

Cool & Fruveg Expo Balkan je Međunarodni specijalizovani sajam rashladne opreme, klimatizacije, ventilacije i opreme za grejanje i preradu voća i povrća.

U COOL segmentu predstavljaju se rashladne vitrine i komore, agregati, oprema za klimatizaciju i ventilaciju, tuneli za zamrzavanje, rashladne centrale, hladnjače i bela tehnika. Klijentima se pruža logistička podrška i usluge u vezi sa montažom i servisiranjem.

Učesnici FRUVEG segmenta izlažu mašine i opremu za gajenje, branje, pranje i preradu voća i povrća, etiketiranje, barkodovanje i merenje, kontrolu kvaliteta. U ponudi su i plastenici, staklenici i sušare.

Foto: Beogradski sajam / Facebook

Broj pregleda članka: 216; Uspešnost članka: 15.8

Tagovi: Oprema, Ambalaža, Beogradski sajam, Saja

Ključne reči članka: medjunarodni, sajam, ambalaze, i, opreme, opreme, sajam, ambalaže, međunarodni, sajam ambalaže, međunarodni sajam ambalaže


Aleksandra Kekić

Svi tekstovi autora

Autorka Aleksandra Kekić

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena deviza: Ko sme taj može, ko ne zna za strah taj ide napred.