AgroKlub.rs

\

Sajmovi & dešavanja

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Sajmovi & dešavanja » Međunarodni susret vinogradara i vinara

Međunarodni susret vinogradara i vinara

Sabatina 2017

Međunarodni susret vinogradara i vinara

Datum: 05.10.2017. 20:00

Kategorija:

Sajmovi & dešavanja

Vinari i vinogradari na Sabatinu dolaze zbog prijatnog i pozitivnog okruženja sa svojim poslovnim saradnicima i prijateljima, a uz degustaciju više od 300 raznih vina zaključuju se brojni novi poslovi.

27. Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2017. održaće se od 2. do 5. novembra u Hrvatskoj, u Šibensko-kninskoj županiji, u Primoštenu.

Sabatina godišnje okuplja i povezuje vinogradare i vinare sa strukom i sa ostalim ekonomskim subjektima, koji su direktno u vezi sa vinogradarstvom i vinarstvom iz Hrvatske i drugih zemalja - Francuske, Austrije, Mađarske, Nemačke, Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Dinamičan program uz edukacije i degustacije

Sabatina je prilika za razmenu iskustava, povezivanje, informisanje i nove poslovne kontakte i razgovore, a prepoznata je po dinamičnom programu koji, osim stručne edukacije i rasprava u okviru nauno-stručnih skupova, uključuje i vođene degustacije vina, praktične radionice, prezentacije u vinogradu, predstavljanje projekata, inovacija i slično.

Ocenjivanje

Organizatori su okupili tim ovlašćenih stručnjaka, koji vrše ocenjivanje vina i jakih alkoholnih pića, a ocenjivanje po pojedinim kategorijama vrši se u razdoblju 5. do 20. oktobra 2017.

Proglašenje najboljih proizvoda tj. šampiona Sabatine 2017. događa se na samoj manifestaciji 4. novembra u "Adriatiq Hotelu Zora" u Primoštenu.

Prijava i propozicije za ocjenjivanje proizvoda dostupni su na www.zsd.hr

Broj pregleda članka: 150; Uspešnost članka: 17.5

Tagovi: Sabatina 2017

Ključne reči članka: medjunarodni, susret, vinogradara, i, vinara, ocenjivanje, sabatina, međunarodni susret vinogradara


Karolina Tušek

Svi tekstovi autora

Autorka Karolina Tušek

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!