Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 20. osječki jesenski sajam
  • 06.10.2017. 16:30

Na osječkom jesenskom sajmu više od 200 izlagača!

U sve većem broju mala obiteljska gospodarstva nude svoje proizvode a očito su i osječki sajam etiketirali kao mjesto svoje promocije i prodaje. Na otvorenom prostoru i zanimljiva je izložba poljoprivredne mehanizacije.

  • 1.184
  • 113
  • 0

Na osječkom su sajmu prevladali proizvođači. Mali proizvođači sireva, vina, bučina ulja, lavande, kobasica, kulena, mljevene paprika i sličnih proizvoda. U sve većem broju mala obiteljska gospodarstva nude svoje proizvode a očito su i osječki sajam etiketirali kao mjesto svoje promocije i prodaje.

Na otvorenom prostoru i zanimljiva je izložba poljoprivredne mehanizacije. Traktori Hattat, HeVa priključci, mehanizacija Pecka iz Našica, te Metalca Našice, Danijela iz Pleternice i ostalih uvoznika. Tu osim prodavatelja posebno treba upravo istaći Pecku i Metalac koji su već poznati proizvođači.

Jubilarni dvadeseti put održava se i ovoga puta na sajamskom prostoru na Pampasu. Kako se tradicionalno održava u vrijeme jesenske sjetve glavna tema i je mu poljoprivreda. Prema riječima organizatora sudjeluje i više od 200 izlagača s područja prehrane, zdravlja, graditeljstva, stanovanja i ekologije, a i ove godine pripremljen je čitav niz popratnih sadržaja.

U sklopu sajma održano je i nacionalno ocjenjivanje meda te organizirani nastup mađarskih gospodarstvenika u suradnji s Hungarian National Trading House-om.

Sajam, dakle, ima što ponuditi, a kako traje do 8. listopada, dođite i vidite što sve nudi!


Fotoprilog


Tagovi

Pampas Sajam Osijek Prehrana Biber Ulje Vino


Autor

Damir Rukovanjski

Više [+]

Diplomirani agronom, dugogodišnji dopisnik, novinar i urednik u Glasu Slavonije, osnivač i urednik AgroGlasa od 2000. do 2008. Urednik EU Agro Info od 2008 do 2013., urednik Agrotehnike, izdavač brojne stručne poljoprivredne literature. Kolumnist Agrokluba od 2008.godine. Nekadašnji suradnik Gospodarskog lista, Nove Zemlje. Član Hrvatskog novinarskog društva od 1993.godine i član Izvršnog odbora Zbora agrarnih novinara HND.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!