Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 03.04.2016. 18:00

Nedjelja odlične posjećenosti

Više tisuća posjetitelja okupiralo je izložbene štandove u Gudovcu!

  • 889
  • 67
  • 0

Krasno proljetno vrijeme i obiteljski dan, danas u nedjelju privukao je brojne poljoprivrednike i znatiželjnike na sajamski prostor u Gudovcu. Mladi i stari, veliki i mali proizvođači hrane te čitave obitelji našle su ponešto za sebe na proljetnom sajmu.

Gužva na sajamskom prostoru zasigurno će rezultirati i sklopljenim poslovima ili direktnom kupnjom određene opreme i repromaterijala. Brojni su i oni koji su ovdje proveli dan, uživajući u ponudi domaćih proizvoda i zabavnim sadržajima koje nudi Bjelovarski sajam.

Ukupni dojam sajma uljepšala je odlična posjeta zadnjeg dana koji je daleko premašio prethodna dva. A fotoprilog u nastavku dati će Vam bolji dojam.


Fotoprilog


Tagovi

Bjelovarski sajam Gudovac


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]