Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • CroAgro
  • 05.12.2019. 13:00
  • Grad Zagreb, Zagreb

Poljoprivreda se vratila u Zagreb - otvoren CroAgro s više od 180 izlagača!

Danas je u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma svečano otvoren CroAGRO - međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije

Foto: Mario Relatić
  • 1.038
  • 144
  • 0

Nakon gotovo dva desetljeća, poljoprivredno sajmovanje vratilo se u Zagreb. Danas je u 12 sati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma svečano otvoren CroAgro - međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije.

Ovaj sajam, u organizaciji Gospodarskog lista i Zagrebačkog velesajma, održava se od danas, 5. prosinca do nedjelje, 8. prosinca u zatvorenim grijanim paviljonima Zagrebačkog velesajma gdje možete pogledati moćne strojeve najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme.

Osim poljoprivredne mehanizacije i opreme, sajam nudi velik izbor poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, sadnica i sjemenskog asortimana, sredstva za zaštitu bilja i podizanja prirodne plodnosti tla te svu potrebnu opremu i repromaterijal za proizvodnju. 

Prisustvujte predstavljanju najnovijih modela mehanizacije!

Ovaj vikend idealan je za ugovaranje nove poljoprivredne sezone i druženje s poslovnim partnerima u blagdanskom okruženju, uz razne promotivne ponude i novitete. Najavljeno je i predstavljanje najnovijih modela traktora, kombajna i priključaka.

Na sajmu izlaže više od 180 izlagača iz 26 zemalja u sljedećih 9 paviljona: 7, 7a, 8, 8A, 9, 11A, 11d i 10A, aula između pav. 11a i 10a.

Prateći program raspoređen je kroz tematske dane: Dan stočarstva, Dan biljne proizvodnje i Dan mehanizacije.

Detaljnije o tematskim danima saznajte ovdje: CroAGRO vraća agrar u Zagreb - sajam kakav poljoprivreda zaslužuje

Bit će tu stručnih skupova, konferencija OPG-ova, Izbor za najbolje proizvođače u sektoru ratarstva, stočarstva i vinarstva te izbor "Hrvatski traktor godine" kao i međunarodna ocjenjivanja rakija i likera, sireva i jabuka koji su samo dio zanimljivog i uzbudljivog stručnog i zabavnog programa koji posjetitelje očekuje svakog dana.

Gastro Show, SirCRO FEST i međunarodno ocjenjivanje rakija i likera

U okviru CroAgro sajma priprema se i Gastro Show gdje će kuhari pripremati jela po receptima iz kuharica Gospodarskog lista. Gostovat će kuhar Vedran Bošković koji će spremiti jedno slano i dva slatka jela, u subotu 07. prosinca blagdanska jela kuhaju Najuzornija hrvatska žena 2019. Svetlana Bastalić i predstavnice Udruge žena Dinjevac, a nedjelja 08. prosinca rezervirana je za pripremanje neobičnih jela s kukcima.

Detaljan program sajma potražite u dokumentu ispod teksta!

Održat će se i 5. SirCro Fest, hrvatski festival tradicijskih sireva, gdje će svi zainteresirani moći sudjelovati u radionicama o sljubljivanju sira i piva i pravilnom rezanju i serviranju sireva uz degustaciju te Međunarodno ocjenjivanje rakija i likera.

Sajam možete posjetiti od danas do subote od 10 do 19 sati, a u nedjelju od 10 do 18 sati. Cijena jednodnevne ulaznice iznosi 20 kuna, a za sve posjetitelje osiguran je besplatan parking.

Detaljan program sajma potražite u dokumentu ispod teksta!

Vidimo se na sajmu? ;)


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

CroAgro Poljoprivredni sajam Otvorenje Zagreb Zagrebački velesajam Gospodarski list


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]