Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 16.01.2020. 10:30
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Posjetite najslađi sajam u godini - 16. međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu

U sklopu jedne od najvećih manifestacija ove tematike u Hrvatskoj, održat će se i 7. izložba vina i vinogradarske opreme.

Foto: Bjelovarski sajam
  • 1.025
  • 126
  • 0

Već 16. međunarodni pčelarski sajam održat će se u Gudovcu, 8. i 9. veljače 2020. Na jednoj od najvećih, ali i najslađih manifestacija ove tematike u Republici Hrvatskoj (a i šire), i ove godine Bjelovarski sajam nudi pregršt sadržaja. 

Kako najavljuju, jedan od glavnih motiva za putovanje do Gudovca pčelarima svakako predstavlja i upoznavanje s novitetima, posebice kada je riječ o novim tehnologijama i inovacijama. U standardni dio dvodnevnog sajma u grijanim paviljonima 2 i 8 spadaju i prezentacije rada strojeva i alata. Jednu od ključnih prepoznatljivosti Pčelarskog sajma predstavlja edukativna komponenta koju organizatori ni ove godine nisu zanemarili.

Brojni proizvodi obrtnika i OPG-ova

Osim proizvoda vezanih uz pčelarstvo i proizvodnju meda, na sajamskom će se prostoru predstaviti i brojni drugi proizvodi poduzetnika, obrtnika i OPG-a, a bit će tu i raznolika ugostiteljska ponuda popraćena brojnim zabavnim sadržajem za posjetitelje.

vd
Očekuje vas velika ponuda pčelarske opreme, meda i pčelinjih proizvoda te brojne inovacije

Na dosadašnjim Pčelarskim sajmovima sudjelovalo je više od 130 izlagača iz Hrvatske i stranih zemalja, a svake godine prostorom prođe više tisuća posjetitelja. Pčelarski sajam održava se na pet tisuća četvornih metara grijanog prostora.

7. izložba vina i vinogradarske opreme

"U sklopu Pčelarskog sajma u paviljonu 1 održat će se 7. Izložba vina i vinogradarske opreme. Ovdje ćete imati priliku upoznati i razna obiteljska poljoprivredna gospodarstva te njihovu bogatu ponudu domaćih sireva i suhomesnatih proizvoda.

Posjetite novi restoran u ugodnom ambijentu grijanih paviljona 9 i 10, a za izlagače i posjetitelje osiguran je besplatan parking", najavljuju organizatori.

Od ostalih događaja izdvajaju inovacije u pčelarstvu, amatersko natjecanje u pripremi medenjaka, ocjenjivanje najljepše uređenih izložbenih prostora na Pčelarskom sajmu, te u sklopu Izložbe vina - ocjenjivanje najljepših vinskih etiketa.

U paviljonu 4 za vas su pripremili i bogat edukativni program, a detaljan raspored možete pogledati u programu sajma u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Bjelovarski sajam 16. pčelarski sajam 7. izložba vina i vinogradarske opreme Gudovac


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]