AgroKlub.rs

\

Sajmovi & dešavanja

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Sajmovi & dešavanja » Poslovni susreti organskih proizvođača

Poslovni susreti organskih proizvođača

Novosadski sajam

Poslovni susreti organskih proizvođača

Datum: 15.05.2017. 11:00

Kategorija:

Sajmovi & dešavanja

Poslovni susreti organskih proizvođača i izložba organskih proizvoda biće održani sutra, 16. maja sa početkom u 9:30 u velikoj sali Privredne komore Vojvodine u Master centru sajma.

Poslovni susreti organskih proizvođača i izložba organskih proizvoda biće održani sutra, 16. maja sa početkom u 9:30 u velikoj sali Privredne komore Vojvodine u Master centru sajma. Događaj se odvija u okviru 84. Međunarodnog poljoprivrednog sajma.

Organskim proizvođačima će se, sa svojim proizvodima, predstaviti predstavnici firmi za seme i đubriva, koja se koriste u organskoj proizvodnji.

Na okruglom stolu će učestvovati predstavnici Uprave za privredu Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine i Centra za organsku proizvodnju Privredne komore Srbije.

Organizator je Vojvođanski klaster organske poljoprivrede

Agendu potražite ispod teksta.

Foto: Vojvođanski klaster organske poljoprivrede / Facebook

Broj pregleda članka: 405; Uspešnost članka: 30.25

Tagovi: Poljoprivredni sajam, Organska proizvodnja, Okrugli sto

Ključne reči članka: poslovni, susreti, organskih, proizvodjaca, organskih, sekretarijata, pokrajinskog, poljoprivrede, klaster, organske, privredu, sajma, susreti, proizvođača, privredne, komore, poslovni, pokrajinskog sekretarijata, klaster organske, privredne komore, organskih proizvođača, susreti organskih, poslovni susreti, susreti organskih proizvođača, poslovni susreti organskih


Aleksandra Kekić

Svi tekstovi autora

Autorka Aleksandra Kekić

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena deviza: Ko sme taj može, ko ne zna za strah taj ide napred.


Dokumenti Poslovni susreti organskih proizvođača