Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mostarski sajam
  • 11.12.2019. 11:30
  • Hercegovačko-neretvanski kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Mostar

Prijavite se za izlaganje na 23. Mostarskom sajmu i iskoristite popust!

Zemlja partner idućeg izdanja Mostarskog sajma je Mađarska, a značajno je i sudjelovanje izlagača iz NR Kine koja je ove godine bila u svojstvu Zemlje partnera.

Foto: Vedran Stapić
  • 802
  • 133
  • 0

Zahuktale su se pripreme za 23. Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru koji će se održati od 31.3. do 4.4. 2020. godine. 

Zemlja partner idućeg izdanja Mostarskog sajma je Mađarska, a značajno je i sudjelovanje izlagača iz NR Kine koja je ove godine bila u svojstvu Zemlje partnera. 

Očekuje se rekordan broj izlagača 

Već sada je izvjesno da će 23. sajam u Mostaru okupiti rekordan broj izlagača iz različitih zemalja svijeta. Kako ističu u Sajmu, manifestacija će biti obogaćena regionalno i međunarodno vrlo značajnim konferencijama, a izlagačima će na jednom mjestu biti ponuđen spoj sajamskih i konferencijskih događanja.

"Na Sajam gospodarstva u Mostaru gleda se kao na čitavu Bosnu i Hercegovinu. Mi smo reprezenti ove zemlje i njezina gospodarstva i istinski međunarodni sajam koji može predstaviti svoju zemlju. Imamo vremena, zasukat ćemo rukave i učiniti sve da budemo dobri domaćini našim prijateljima iz Mađarske kako bismo im pomogli da se predstave u najboljem mogućem izdanju", rekla je direktorica Dalfina Bošnjak na sastanku s veleposlanikom Mađarske u BiH, nj.e. Krisztiánom Pósom.

Tijekom susreta najavljena je i konferencija o temi povezivanja gospodarstva dviju zemalja te dolazak političkog izaslanstva Mađarske, kao i ljudi iz najvećih kompanija, zatim kulturna suradnja te predstavljanje turističkih potencijala Mađarske u Mostaru. Mađarska će predstaviti i svoje jake adute - prehrambenu i poljoprivrednu industriju, autoindustriju i energetski sektor. Kako ističu u Mostarskom sajmu, zanimljiv je podatak da Mađarska koja, istina, nema more, ostvaruje prihod od turizma kao i Hrvatska.

Kina želi još plodnije rezultate na narednom sajmu

Kada je riječ o Kini, Mostarski sajam predstavlja važnu kariku za gospodarsku suradnju te zemlje sa zemljama Zapadnog Balkana. "Kina trenutno radi na pripremi i organizaciji dolaska tvrtki i izlagača na 23. međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru jer želimo ostvariti plodnije rezultate na narednom sajmu", rekao je veleposlanik te najmnogoljudnije zemlje Ji Ping prilikom posjete tvrtki Mostarski sajam. Kina se okreće uvozu pa će dodatno smanjiti uvozne tarife što je velika prilika za bh. gospodarstvo.

"Kina se otvara svijetu i poziva sve zemlje na suradnju uključujući i BiH da se ukrcaju na brzi vlak i besplatnu vožnju kineskog gospodarskog razvoja", poručio je veleposlanik Ji Ping. 

Prijavite izlaganje do 31.12.2019. 

Posebna pogodnost za potencijalne izlagače je 10% popusta koje Mostarski sajam osigurava za one koji prijave izlaganje do 31.12.2019. Ispod članka potražite prijavnicu za izlaganje na sajmu koju je potrebno popuniti, te potpisanu i ovjerenu dostaviti na adresu sajma. 

Kada govorimo o Mostarskom sajmu, on u brojkama izgleda ovako: 

  • 23 godine duga tradicija
  • 30.000 m2 otvorenog i zatvorenog izložbenog prostora 
  • 2 paviljona
  • 700-800 izlagača
  • 30 zemalja svijeta
  • 50.000 posjetitelja
  • 300 akreditiranih novinara

Za sve je posjetitelje osiguran veliki parking prostor, pogodnost je blizina špedicije, zračne luke i magistralnih cesta, a ono što ga čini vrlo uspješnim je na stotine potpisanih ugovora o suradnji. 

Za više informacija obratite se Mostarskom sajmu na jedan od niže navedenih kontakata.


Dokumenti


Tagovi

Mostarski sajam Dalfina Bošnjak NR Kina Mađarska 23. Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru Izlagači Popust


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.


Partner

Mostarski sajam

Rodoč bb, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina
tel: +387 36 350 194, e-mail: info@mostarski-sajam.com web: http://www.mostar-fair.com/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]