Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 30.05.2019. 10:30
  • Bjelovarsko-bilogorska, Bjelovar

Prijavite se za izlaganje na 27. jesenskom bjelovarskom sajmu!

Krajnji rok za prijavu sudjelovanja je do popune raspoloživih izložbenih prostora.

Foto: Vedran Stapić
  • 1.118
  • 119
  • 0

Prvog vikenda u mjesecu rujnu (06.-08.09.2019.), na sajamskom prostoru Gudovac, i ove će se godine održati najveća i najznačajnija manifestacija Bjelovarskog sajma, 27. jesenski međunarodni bjelovarski sajam, 27. Državna stočarska izložba, 4. PETI ELEMENT - sajam grijanja i obnovljivih izvora energije, 2. HOROP – sajam opreme za hortikulturu, 2. GRO-KO – sajam građevinske i komunalne opreme.

Izložbenim potrebama prilagođeno je:

  • 6.000 m2 zatvorenog prostora
  • 1.800 m2 nadstrešnica
  • 70.000 m2 otvorenog prostora
  • 5.000 m2 objekata namjenjenih izložbi stoke
  • Uređeno je 75.000 m2 parkirališnog prostora  

Bogata ponuda mehanizacije, gnojiva, sjemenske robe...

Velika izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije, te građevinska i komunalna oprema i strojevi "krasit" će Jesenski sajam, a svakako će ga obogatiti i ponuda za uređenje okućnica, voćnjaka i parkova. 

Na Sajmu će se predstaviti i proizvodi hrvatskih obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, a cjelokupni će program "začiniti" stručna predavanja, okrugli stolovi, razmjena znanja i iskustava. Bit će tu i prezentacije rada raznih stojeva i alata te Državna stočarska izložba, koja je jedina izložba takve vrste u Republici Hrvatskoj. 

Državna stočarska izložba

Svake godine na Jesenskom sajmu izlaže nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i stranih zemalja, dok se posjetitelji mjere u desecima tisuća. Koliko je ovaj sajam značajan na poljoprivrednoj sceni u cijeloj regiji, dokazuje to i dolazak brojnih domaćih i stranih delegacija.

Prijavite se za izlaganje na sajmu!

Krajnji rok za prijavu sudjelovanja na Jesenskom sajmu je do popune raspoloživih izložbenih prostora, a sve detaljne informacije možete dobiti u Odjelu prodaje Bjelovarskog sajma (tel.:+385 43 238 846, +385 43 238 852, +385 43 238 844; fax: +385 43 238 841; e-mail: prodaja@bj-sajam.hr; caus@bj-sajam.hr; kovacic@bj-sajam.hr; ili na web stranici Bjelovarskog sajma).

Pridružite se sajmu i predstavite svoje proizvode i usluge mnogobrojnim posjetiteljima. Prijavu možete preuzeti OVDJE, a narudžbenicu dodatne opreme OVDJE.

Vidimo se na Sajamskom prostoru Gudovac!


Dokumenti


Tagovi

Jesenski bjelovarski sajam Sajam Izlagači Prijava Izlaganje Gudovac Mehanizacija


Autorica

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesorica hrvatskog jezika, a dio je prodajnog tima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]