Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bučino ulje
  • 24.05.2018. 15:00

Prva međunarodna izložba bučinog ulja Alpe-Adria i 8. izložba bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske

Najbolje od buče bit će predstavljeno u Varaždinu.

Foto: OPG Mesarić
  • 326
  • 43
  • 0

Prva međunarodna izložba bučinog ulja Alpe – Adria i 8. izložba bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske održat će se u Varaždinu u subotu, 26. svibnja, u organizaciji Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije. 

Izložba će se održati s početkom u 10 sati u atriju Županijske palače, a uz degustaciju i ocjenjivanje ulja - s tim da će najbolje biti nagrađeno s 2.000 eura, od 9 sati će se ispred palače Varaždinske županije i prodavati bučina ulja.

Kako su naglasili iz Varaždinske županije, ove im je godine cilj bio uključiti i izlagače iz inozemstva, pogotovo iz država s kojima Varaždinska županija dijeli sličnu kulturnu povijest (Slovenija, Austrija, Mađarska), te će se uz postojeću hrvatsku organizirati i 1. Međunarodna izložba bučinog ulja Alpe-Adria.


Tagovi

Bučino ulje Varaždin Izložba


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!