Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 01.04.2016. 18:30

Prvi dan sajma ispunio očekivanja

Na 3 dana poljoprivreda preselila na Bjelovarski sajam!

  • 977
  • 60
  • 0

Nije prvotravanjska šala, već informacija iz prve ruke. Krasno proljetno vrijeme, mnoštvo izlagača i posjetitelja obilježili su prvi dan sajma u Gudovcu u sklopu 19. međunarodnog proljetnog sajma kod Bjelovara.

I ovoga puta sajam je u sličnim okvirima kao i prethodnih godina, nijansu manjeg izlagačkog obujma i dobre posjete prvoga dana. Sajam očito i jasno ocrtava trenutni preslik stanja mogućnosti našeg poljoprivrednika i prodavatelja proizvoda i usluga u sektoru agrara.

Bogata ponuda repromaterijala

Mehanizaciju predstavlja većina najznačajnijih brandova, ima se što vidjeti i probati, a ne nedostaje niti ponuda repromaterijala koji se može nabaviti po sajamskim cijenama.

Segmentom konferencijskih događanja ovoga puta dominiraju mladi poljoprivrednici koji su organizirali brojna predavanja i panele te dobili i pažnju ministra Davora Romića koji je i otvorio sajamsku priredbu.

Ugostiteljska ponuda i dodatni sadržaji zadovoljiti će zasigurno i najrazličitije ukuse, a ovi lijepi proljetni dani najbolja su pozivnica za sve zainteresirane.

Ukoliko ste na sajmu, svakako posjetite i izlagački prostor Agrokluba, gdje možete osvojiti prigodne poklone.

Vidimo se u Gudovcu!


Fotoprilog


Tagovi

Bjelovarski sajam Agroklub Davor Romić


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]