Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodni voćarski sajam
  • 26.10.2017. 20:15

Prvo međunarodno ocenjivanje voćnih piva

12. međunarodni voćarski sajam u Hrvatskoj imaće u fokusu okrugli sto koji će se baviti inovacijama u voćarstvu, a održaće se i prvo ocenjivanje piva sa udelom voća.

Foto: Međunarodni voćarski sajam / Facebook
  • 131
  • 5
  • 0

12. međunarodni voćarski sajam u Hrvatskoj imaće u fokusu okrugli sto koji će se baviti inovacijama u voćarstvu. Svi zainteresovani trebalo bi da posete Donji Kraljevac 3. i 4. novembra. Sajam će se održati u osnovnoj školi u ovom mestu.

U prvom planu Sajma će biti proizvođači, eko proizvođači i biodinamičari sa svojom proizvodnjom i pristupima. Na ovogodišnjem Međunarodnom voćarskom sajmu voćari će predstaviti svoje primarne i sekundarne proizvode i prerađevine, sa posebnim naglaskom na mlade poljoprivrednike.

Ocenjivanje "homebrew " i "craft" piva sa udelom voća

Ove godine Sajmu se pridružuju i mali, "kućni" pivari, proizvođači voćnih i eko piva, koji pripremaju ocenjivanje ovih piva, brojna predstavljanja, kao i tri panela. Biće to prvo ocenjivanje piva sa udelom voća, što takođe ubrajaju u vredne inovacije koje Sajam želi da prestavi široj publici.

Foto: Međunarodni voćarski sajam / Facebook


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li znate koje su ovo životinje? Mala pomoć: Majka ih je okotila 13 :D