Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • P³OP
  • 08.06.2019. 18:00
  • Osječko-baranjska, Beli Manastir

Radionica P³OP: Doznajte sve o sustavu oporezivanja malih, srednjih poduzeća i OPG-a

Na radionici u sklopu provedbe projekta "P³OP – Poslovna podrška poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima“, bit će i najava natječaja za mlade poljoprivrednike.

Foto: Pixabay/jackmack34
  • 437
  • 24
  • 0

Baranjska razvojna agencija Grada Belog Manastira poziva zainteresirane na drugu radionicu koja se održava u sklopu provedbe projekta "P³OP – Poslovna podrška poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima“.

"Ova je radionica planirana s ciljem da na jednom mjestu okupi što veći broj ruralnih poduzetnika kako bi svima bilo odgovoreno na najčešće postavljana pitanja vezano uz sustav oporezivanja malih i srednjih poduzeća i OPG-ova. Nadalje, istom će prilikom biti moguće poslušati i predstavljanje predstojećeg natječaja za male poljoprivrednike koji će raspisati LAG Baranja, a zainteresirani će, od djelatnika Agencije odmah moći dobiti savjet i uputu kako postupiti prilikom pripreme poslovnog plana", objašnjava Bogdanka Ćudić Vilić, ravnateljica Baranjske razvojne agencije Grada Belog Manastira.

Osim redovnih usluga Agencije, koje uključuju savjetovanje vezano uz poslovanje i EU fondove te pripremu i provedbu projekata, zainteresiranim poduzetnicima projekt P³OP omogućuje i besplatnu uslugu poreznog i računovodstvenog savjetnika. Za navedenu uslugu zainteresirani se mogu javiti osobno na radionici, ili pak putem maila/telefonskim putem, a djelatnici Agencije će, u što kraćem roku, u suradnji sa stručnjacima dati odgovor i savjet vezano uz svako specifično pitanje. 

"Zaključno, dragi naši ruralni poduzetnici, pozivamo Vas da se aktivno uključite u predstojeću radionicu te svojim pitanjima doprinesete kvalitetnoj diskusiji, a mi ćemo se potruditi da Vam pomognemo da Vaše sadašnje i/ili buduće poslovanje razvijete do razine uspješnog, reprezentativnog i održivog ruralnog biznisa koji će u konačnici doprinijeti razvoju naše Baranje i regije općenito", naglašava ravnateljica. 

Program radionice nalazi se u dokumentu ispod teksta. 
 


Dokumenti


Tagovi

Baranjska razvojna agancija Radionica Poslovna podrška Sustav oporezivanja


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer