Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Seoul Food 2017
  • 16.03.2017. 08:15

Seul šansa za srpske proizvođače?

Međunarodni sajam prehrambene industrije - Seoul Food 2017 biće održan od 16. do 19. maja u Seulu u Koreji. KOTRA planira studijsko putovanje za srpske kompanije.

Foto: seoulfoodnhotel
  • 622
  • 29
  • 0

Međunarodni sajam prehrambene industrije - Seoul Food 2017 biće održan od 16. do 19. maja u Seulu u Koreji. Prisutni na sastanku u Privrednoj komori Srbije (PKS) složili su se da je studijsko putovanje koje bi organizovala KOTRA (Korea Business Center) pravo rešenje za srpske kompanije.

Ovaj sajam je jedan od najvećih ove vrste u Aziji. Okuplja veliki broj izlagača iz celog sveta, a posetioci su proizvođači prehrambenih proizvoda, distributeri, uvoznici, trgovci i drugi. Prošle godine, učestvovalo je oko 1.500 izlagača iz 46 zemalja.

Podacima Svetske banke pokazuju da je Republika Koreja je 11. ekonomija sveta, koja ima veliku kupovnu moć. Oslanjaju se na uvoz hrane - oko 70% potreba.

Na sajmu se organizuju B2B sa korejskim kupcima, a KOTRA bi obezbedila kvalitetne kontakte i sastanke sa potencijalnim partnerima, uvoznicima i distributerima prehrambenih proizvoda.

"U narednom periodu biće ispitana zainteresovanost srpskih kompanija za studijsku posetu sajmu kao i mogućnost da se koristi program podrške Razvojne agencije Srbije za tu priliku", stoji na sajtu PKS.

Foto: seoulfoodnhotel


Izvori

Privredna komora Srbije


Tagovi

Seul Koreja Sajam Prehrambena industrija


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.