Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam zimnice
  • 15.08.2019. 10:30
  • Grad Zagreb, Zagreb

Želite izlagati na 5. Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda? Prijavite se na vrijeme

Organizatori, Ministarstvo poljoprivrede i Grad Zagreb izlagačima osiguravaju besplatno sudjelovanje na manifestaciji.

Foto: Pixabay/mstilinovic
  • 412
  • 35
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede i Grad Zagreb i ove godine će organizirati manifestaciju Sajam zimnice i autohtonih proizvoda. Jubilarni, 5. sajam održat će se na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, od 4. do 6. listopada 2019. godine.
 
Iz ministarstva pozivaju da se prijavite za sudjelovanje kao izlagač na ovogodišnjem 5. Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda.
 
Prijave će biti moguće ovdje od 2. rujna 2019. godine u 12:00 sati do popunjenja predviđenih mjesta. Prednost pri odabiru imat će prijavitelji koji su ranije podnijeli prijavu.
 
Organizatori izlagačima osiguravaju besplatno sudjelovanje na manifestaciji.

Kako naglašavaju, s obzirom na veliki interes potencijalnih izlagača, ograničeni broj mjesta i uzevši u obzir karakter i temu Sajma, prihvatljivi izlagači odnosno proizvodi bit će isključivo proizvodi tradicionalne zimnice kao i hrvatski autohtoni proizvodi, tj. proizvodi čiji nazivi su zaštićeni ili su u postupku zaštite kao zaštićene oznake izvornosti, zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla ili zajamčeno tradicionalni specijaliteti. 
 
Kriterije odabira pogledajte u dokumentu ispod teksta. 


Dokumenti


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Sajam zimnice i autohtonih proizvoda Sajam Manifestacija Autohtono


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]