Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Slanina i čvarci
  • 11.11.2013. 09:25

1. Festival slanine i čvaraka

1. Festival slanine i čvaraka održat će se 23. studenog 2013. godine u Slavonskom Brodu

  • 1.589
  • 123
  • 0

Slanina, kao jedan od omiljenih mesnih proizvoda, neizostavna je u jelovniku svih Slavonaca.

Festival slanine i čvaraka održat će se u sklopu 18. Katarinskog sajma u Slavonskom Brodu 23. studenog 2013. u vremenskom periodu od 11:00 do 15:00 sati u sportskoj dvorani Vijuš.

Cilj festivala je promocija slavonskih tradicionalnih jela ukomponiranih u modernu kuhinju. Posjetitelji će na ovom zanimljivom događaju uz voditelja Dreleta moći pratiti natjecanje kuhara u spremanju raznovrsnih jela na bazi slanine i čvaraka.

Pobjednika natjecanja odabire stručni žiri sastavljen od kuhara Tomislava Špičeka, Slavka Večerića te gastronoma Renea Bakalovića, poznatog hrvatskog novinara i kuhara. Za vrijeme festivala moći ćete kušati pripremljena jela, aktivno se uključiti u pravljenje tradicionalnih slavonskih čvaraka i uz asistenciju vrsnih poznavatelja otkriti tajne zanata.

Program festivala uključuje i natjecanje za laskavu titulu Miss Festivala na kojem će slavonske ljepotice nastojati osvojiti stručni žiri svojim šarmom i znanjem o tradicionalnoj slavonskoj kuhinji.

Toga dana na relaciji Zagreb-Slavonski Brod biti će organiziran izletnički vlak pod nazivom Katarina espress. Sve ljubitelje slavonskih delicija koje put nanese u ove krajeve pozivamo neka iskoriste ovu iznimnu prigodu i upoznaju ljepote i tradicije slavonskog kraja.

Više informacija možete saznati na: www.festival-slanine.atlantis-travel.hr

Photo: www.24sata.hr


Tagovi

Slanina Čvarci Slavonija Slavonski brod Drele Festival


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.