Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 26.02.2014. 10:00

1. Sajam zdravih proizvoda i rukotvorina – Split

U trajanju od mjesec dana, početno sa 10. ožujkom 2014., Splićani će svakodnevno moći posjećivati Sajam zdravih proizvoda i rukotvorina

  • 482
  • 44
  • 0

U ponedjeljak, 10. ožujka 2014. godine s početkom u 12 sati svečano će se otvoriti prvi po redu Sajam zdravih proizvoda i rukotvorina, koji će Splićani moći posjećivati u periodu od mjesec dana. Ideja o sajmu nastala je zbog velikog interesa građana Splita za organizacijom događaja ovakvog tipa.

Prostor održavanja sajma robna je kuća Prima 3 u Splitu, koja će na I. katu, u zatvorenom i grijanom prostoru od 1.200 m2 svim izlagačima ponuditi sve uvjete za kvalitetno predstavljanje njihovih proizvoda. Naći će se tu svakojakih tradicijskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, poput sireva, meda, maslinovog ulja, svježeg voća i povrća, vina, rakija, likera, začinskog bilja, lješnjaka, badema, kao i raznih rukotvorina koje izrađuju vrijedne ruke žitelja toga kraja.

Svim izlagačima organizator će osigurati stolove dužine dva metra, a poželjno je da sami osiguraju police, prema potrebi. Izlagači imaju mogućnost pristupa električnim instalacijama, kako bi mogli postaviti svoje fiskalne blagajne. Nužno je da nastup izlagača na sajmu bude u minimalnom trajanju od sedam dana, a pruža im se mogućnost izlaganja i punih mjesec dana, koliko i sajam traje.

U prilogu članka, u PDF obliku, možete pronaći prijavnicu i pozivnicu za sajam.


Dokumenti


Tagovi

Sajam Zdravi proizvodi Rukotvorine Split Med Sir Vino Prehrambeni proizvodi Začinsko bilje


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.